Hoe Een Swf-bestand Uit Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Swf-bestand Uit Te Pakken
Hoe Een Swf-bestand Uit Te Pakken

Video: Hoe Een Swf-bestand Uit Te Pakken

Video: Hoe Een Swf-bestand Uit Te Pakken
Video: Как открыть файл SWF через adobe flash player 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig worden met behulp van flash-technologieën objecten gemaakt die uniek zijn in hun mogelijkheden, waarvan de plaatsing niet beperkt is tot eenvoudige sites - flash is enorm populair geworden. Met de komst van kleine flashgames wilden sommige gebruikers weten waar ze van gemaakt waren.

Hoe een swf-bestand uit te pakken
Hoe een swf-bestand uit te pakken

Noodzakelijk

Flash Decompiler Tutorials-software

instructies:

Stap 1

Bestanden die door een willekeurige Flash-toepassing zijn gemaakt, kunnen veel elementen bevatten, zoals afbeeldingen, audio-opnamen en andere soorten bestanden. Om ze uit te pakken en vervolgens te bekijken, moet u speciale programma's gebruiken, bijvoorbeeld Flash Decompiler Tutorials.

Stap 2

Dit hulpprogramma kan worden gedownload van de officiële website https://www.flash-decompiler.com. Dubbelklik na het downloaden en installeren op het pictogram met de linkermuisknop op het bureaublad. Let in het geopende venster op de bovenste balk met pictogrammen - deze is gemaakt in de stijl van het Microsoft Office-softwarepakket (versie 2007 en hoger). Dit paneel bevat alle noodzakelijke elementen om met flashvideo's te werken.

Stap 3

Om een object te openen, klikt u op de knop Openen op de werkbalk of gebruikt u de sneltoets Ctrl + O. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het bestandstype: exe of swf. Geef vervolgens het pad naar het bestand op, selecteer het en druk op Enter.

Stap 4

De video die is geladen, wordt afgespeeld op het werkgebied. Merk op dat er aan weerszijden van het werkgebied extra panelen zijn. Aan de rechterkant worden de bestanden in de gedownloade flash-film weergegeven.

Stap 5

Om alle bestanden te bekijken, klikt u op het "+" teken naast de naam van de flitser. U ziet een lijst met categorieën: afbeeldingen, vormen, teksten, enz. Klik op een ervan, alle bestanden van deze categorie worden weergegeven op het werkoppervlak, bijvoorbeeld als dit afbeeldingen zijn. Controleer meerdere afbeeldingen of audio-opnamen om ze te extraheren. Ga naar het tabblad Uitpakken en specificeer in het veld Patch exporteren de map waarin de geselecteerde objecten moeten worden opgeslagen.

Stap 6

Druk vervolgens op de grote gele knop SWF-object extraheren om de extractieprocedure uit te voeren en wacht tot de bewerking is voltooid. Navigeer naar de opslagmap en bekijk alle bestanden.

Aanbevolen: