Hoe De Bestandsgrootte Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestandsgrootte Te Vergroten
Hoe De Bestandsgrootte Te Vergroten

Video: Hoe De Bestandsgrootte Te Vergroten

Video: Hoe De Bestandsgrootte Te Vergroten
Video: Rollator; soorten, hoogte en hoe te gebruiken. 2024, Mei
Anonim

In de meeste gevallen is het bestand gecomprimeerde informatie. Het wordt gecomprimeerd volgens het formaat om de grootte van het object te verkleinen, wat vaak leidt tot kwaliteitsverlies. In het geval van een klein formaat is het handig om dergelijke bestanden te gebruiken, omdat ze sneller worden gedownload en verwerkt. Maar dit heeft een keerzijde - sommige bestandshostingservices accepteren ons bestand mogelijk niet omdat het te klein is, in welk geval het nodig is om de grootte te vergroten.

Hoe de bestandsgrootte te vergroten
Hoe de bestandsgrootte te vergroten

Noodzakelijk

  • - computer
  • - Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u het formaat van de afbeelding moet vergroten, kunt u het gebied vergroten via de editor. Specifieke verwerking vergroot ook de bestandsgrootte. Als we het gebied van de afbeelding niet willen wijzigen, maar alleen de grootte zelf willen wijzigen, dan kunnen we opslaan zonder compressie door formaten te gebruiken die helemaal geen compressie hebben, zoals bestanden met de extensie ".bmp".

Stap 2

Om de grootte van een audiotrack te wijzigen, moet deze via de editor worden geopend. Nadat u het hebt geopend, slaat u het op door een hogere bitsnelheid op te geven in de instellingen dan momenteel het geval is. De kwaliteit van het bestand verandert niet, maar door de instellingen van het programma verandert de grootte van de audiotrack. Het is ook mogelijk om een track op te slaan met het ".wav"-extensieformaat, wat geen compressieformaat is, zoals het ".raw"-formaat, daarom neemt de omvang ervan ook toe.

Stap 3

Als u de grootte van een videobestand wilt vergroten, moet u het openen via een speciale editor en het vervolgens opslaan met hogere kwaliteitsinstellingen en minder compressie. U kunt ook de extensie waarin u het bestand opslaat wijzigen in de extensie die de laagste compressieverhouding ondersteunt.

Aanbevolen: