Hoe De Bestandsgrootte Te Beperken

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestandsgrootte Te Beperken
Hoe De Bestandsgrootte Te Beperken

Video: Hoe De Bestandsgrootte Te Beperken

Video: Hoe De Bestandsgrootte Te Beperken
Video: Hoe leefden onze voorouders - Wil Roebroeks over de mens van 6 mln jr geleden (NWO Spinoza te Paard) 2024, Mei
Anonim

De oplossing voor het probleem van het beperken van de grootte van het gegenereerde bestand kan nodig zijn bij het testen of debuggen van nieuwe apparatuur, het controleren van de doorvoer, enz. Het probleem kan worden opgelost door standaard middel van het Microsoft Windows-besturingssysteem of door aanvullende software te gebruiken.

Hoe de bestandsgrootte te beperken
Hoe de bestandsgrootte te beperken

Noodzakelijk

  • - Fsuit;
  • - BigByte.

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van de computermonitor om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure voor het beperken van de grootte van het gemaakte bestand te implementeren

Stap 2

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om te bevestigen dat het opdrachtregelprogramma is uitgevoerd.

Stap 3

Voer fsuitil.exe file createnew a b in, waarbij a de naam is van het aan te maken bestand en het volledige pad naar waar het is opgeslagen, en b de grootte van het aan te maken bestand in bytes is. Deze actie start het ingebouwde hulpprogramma Fsuiil, dat verantwoordelijk is voor het maken van een nieuw bestand met een bepaalde grootte. U kunt bijvoorbeeld proberen een tekstbestand van 1 MB te maken met de naam "check": fsuitil.exe bestand createnew c: est check.txt 1048576.

Stap 4

Druk op de softkey met het label Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Download en installeer de BigByte-app op uw computer. De applicatie is gratis en vrij verspreid op het web. De grootte van het programma is 205 Kb.

Stap 6

Voer het uitvoerbare bestand van het hulpprogramma bigbyte.exe uit en voer de gewenste waarde in voor de naam van het bestand dat moet worden gemaakt in het veld Bestandsnaam van het programmavenster dat wordt geopend.

Stap 7

Gebruik het vervolgkeuzemenu van de regel voor de maximale grootte om het vereiste aantal mega-, giga- of terabytes in het bestand dat wordt gemaakt te definiëren en druk op de knop Maken om de uitvoering van de opdracht te bevestigen om een nieuw bestand met de opgegeven grootte te maken.

Stap 8

Open de werkmap van de BigByte-toepassing en zoek het gegenereerde bestand.

Aanbevolen: