Hoe Maak Je Een Flits Spatten?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flits Spatten?
Hoe Maak Je Een Flits Spatten?

Video: Hoe Maak Je Een Flits Spatten?

Video: Hoe Maak Je Een Flits Spatten?
Video: Basiscursus Flitsen op Locatie (promo) 2024, April
Anonim

Flash-bestanden worden voornamelijk op websites gebruikt, maar kunnen worden aangepast voor desktoptoepassingen zoals PowerPoint, of als opstartscherm voor een computer. Om Flash als screensaver te gebruiken, moet het bestand eerst met speciale software naar EXE-indeling worden geconverteerd. Na de flash-conversie kan het opstartscherm worden gebruikt als presentatie of gewoon voor entertainment.

Hoe maak je een flits spatten?
Hoe maak je een flits spatten?

instructies:

Stap 1

Download een programma om Flash naar screensaver te converteren. Bijvoorbeeld Instantstorm, Axialis Screensaver Producer of Flash Saver Maker. Installeer het programma op uw computer. Dubbelklik hiervoor op het gedownloade bestand en volg de instructies op het installatiescherm. Het proces duurt slechts enkele minuten.

Stap 2

Nadat de installatie is voltooid, voert u het programma uit. Klik op de knop Bladeren om het Flash-bestand te zoeken dat u naar een opstartscherm wilt converteren. Dubbelklik op een bestand om het te openen of een voorbeeld te starten.

Stap 3

Zoek naar de optie Nieuwe schermbeveiliging of wacht tot er automatisch een nieuw venster wordt geopend (afhankelijk van welk programma je hebt geïnstalleerd). Voer een naam in voor het nieuwe schermbeveiligingsbestand en selecteer ook een map op uw computer waar dit bestand zal worden opgeslagen. Screensavers worden meestal opgeslagen in de map Mijn afbeeldingen.

Stap 4

Klik op het tabblad Opties en stel de schermbeveiligingsopties in, zoals de framesnelheid. Als u geluid wilt toevoegen, gaat u naar het tabblad Geluiden. Met deze optie kunt u MP3-bestanden in de screensaver opnemen. Volg de instructies om je muziek te downloaden. Klik op de knop Voorbeeld om het opstartscherm in actie te zien. Zoek de knop Maken of Converteren om te beginnen met het maken van uw opstartscherm. Ga vervolgens naar de map waar je het bestand hebt opgeslagen en zoek het op (bestandsextensie is.exe).

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop ergens op een lege plek op het bureaublad van uw computer. Klik op de knop Eigenschappen en selecteer het tabblad Screensaver. Selecteer een nieuwe screensaver en stel het aantal seconden of minuten in voordat de screensaver wordt weergegeven. Klik op de knop Toepassen en OK om de nieuwe instellingen toe te passen. Het Flash-startscherm wordt gestart.

Aanbevolen: