Hoe De Kazachse Taal Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kazachse Taal Te Installeren
Hoe De Kazachse Taal Te Installeren

Video: Hoe De Kazachse Taal Te Installeren

Video: Hoe De Kazachse Taal Te Installeren
Video: Hoe Oekraïense reuzel in pekel te zout 2024, Mei
Anonim

Na het opnieuw installeren van het besturingssysteem, rijst altijd de vraag om de computer in te stellen voor werk. Dit geldt ook voor het verbinden met internet, het toevoegen van de benodigde talen aan het systeem, het installeren van stuurprogramma's en benodigde applicaties.

Hoe de Kazachse taal te installeren
Hoe de Kazachse taal te installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Plaats de installatieschijf van het besturingssysteem in het station om de Kazachse taalondersteuning te installeren. Als u deze niet hebt, of als de drive kapot is, moet u de eerder gemaakte image van de Windows-installatie-cd gebruiken.

Stap 2

Start een emulatorprogramma zoals Deamon Tools. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma en selecteer de opdracht "Mount disk". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de map waarin u de afbeelding hebt gedownload en klik op "Openen". De schijf wordt gemount.

Stap 3

Klik op de knop "Start" om de Kazachse taal te installeren, ga vervolgens naar het item "Instellingen", selecteer "Configuratiescherm". Selecteer de snelkoppeling "Regionale en taalopties".

Stap 4

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Talen", klik op de knop "Details". Klik in het volgende venster op de knop "Toevoegen". Selecteer daarna de gewenste taal uit de lijst, evenals de toetsenbordindeling. De Kazachse taal is toegevoegd aan de parameters. Klik op de knop "OK" en sluit het venster.

Stap 5

Installeer Kazachse lettertypen voor correcte weergave van teksten in deze taal in Windows OS. Start hiervoor de browser, volg de link https://www.eduzko.kz/images/Attach/kaz_font.exe, download het bestand. Na het downloaden, voer het uit en antwoord "Ja" op de vraag over het installeren van de lettertypen. U kunt ook een speciaal pakket installeren dat de mogelijkheden van het besturingssysteem uitbreidt met de Kazachse taal. Download hiervoor het bestand ftp://sci.kz/pub/kazwin/KazWinNT.exe, voer het uit en wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 6

Volg deze stappen om de Kazachse taal toe te voegen aan het Linux-besturingssysteem. Ga naar het hoofdmenu, selecteer het item "Systeem", vervolgens het submenu "Beheer" en het item "Lokalisaties". Vervolgens zal het systeem u vragen om een wachtwoord in te voeren voor administratieve handelingen. Voer het in en klik op "OK". Selecteer in het venster dat verschijnt de Kazachse taal en klik op de knop "OK".

Aanbevolen: