Ondersteuning Voor Japanse Taal Installeren

Inhoudsopgave:

Ondersteuning Voor Japanse Taal Installeren
Ondersteuning Voor Japanse Taal Installeren

Video: Ondersteuning Voor Japanse Taal Installeren

Video: Ondersteuning Voor Japanse Taal Installeren
Video: Japans Leren - Japans Grammatica Leren - Hoe gebruik je het wa en no partikel 2024, April
Anonim

Beginners die Japans leren en liefhebbers van de Japanse cultuur hebben vaak te maken met het probleem van het weergeven van Japanse teksten op websites - er verschijnen onleesbare tekens in plaats van hiërogliefen. Dit betekent dat de computer geen ondersteuning heeft voor hiërogliefenschrift en niet over de vereiste lettertypen beschikt.

Ondersteuning voor Japanse taal installeren
Ondersteuning voor Japanse taal installeren

instructies:

Stap 1

De Japanse taal wordt geïnstalleerd met behulp van de hulpprogramma's van het besturingssysteem. Als je Windows XP hebt, gebruik dan de installatieschijf. Open Windows Configuratiescherm: Klik op Start, selecteer Instellingen, Configuratiescherm. Selecteer het onderdeel Regionale en taalopties. Open het tabblad "Talen" en vink het vakje aan naast "Hiërogliefondersteuning installeren".

Stap 2

Wanneer u wordt gevraagd om een opstartbare schijf, plaatst u de schijf in het station. De installatieprocedure voor de hiërogliefenletter begint. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u in het venster Regionale en taalopties op Details. Er wordt een venster geopend met geïnstalleerde services voor talen. Klik op Toevoegen en selecteer een invoertaal: Japanse en Japanse toetsenbordindelingen. De Japanse taal is ingesteld.

Stap 3

Als je geen opstartdiskette voor het systeem hebt of als het niet de benodigde map heeft om de Japanse letter te installeren (de naam is i386lang), gebruik dan de officiële Microsoft-website door het benodigde pakket vanaf daar te downloaden. Door op "Ondersteuning met hiërogliefen installeren" te klikken, geeft u de locatie van de gewenste map op uw harde schijf op. Aangezien de versies van de systemen van elkaar kunnen verschillen, herkent het systeem de benodigde bestanden mogelijk niet en moet u de opstartdiskette opnieuw plaatsen. Zoek in dit geval in de map i386lang een bestand met de naam cplexe.ex_ en het bestand xjis.nl_ in de map i386. De bestanden worden automatisch gedownload.

Stap 4

Om ondersteuning voor het schrijven in hiërogliefen in Windows 7 te installeren, gaat u naar "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties" en gaat u naar het tabblad "Toetsenbordindeling". Klik op "Toetsenbord wijzigen", "Toevoegen" en vink het vakje naast "Microsoft IME" aan. Sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Na installatie van Japans verschijnt er een extra taal in de taalbalk waar je op de traditionele manier naar kunt overschakelen.

Aanbevolen: