Hoe De Bescherming Van Een Lokale Schijf Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming Van Een Lokale Schijf Te Verwijderen
Hoe De Bescherming Van Een Lokale Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Lokale Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Lokale Schijf Te Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin het besturingssysteem u niet toestaat om bestanden op uw eigen harde schijf te verwijderen of te verplaatsen. Meestal gebeurt dit omdat u als gebruiker niet over voldoende rechten beschikt om bepaalde bestanden te verwijderen. U moet uw toegangsrechten en bijbehorende machtigingen wijzigen.

Hoe de bescherming van een lokale schijf te verwijderen
Hoe de bescherming van een lokale schijf te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Zoek bestanden in Deze computer waarop u geen bewerkingen kunt uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld de map Games. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Het kan absoluut elke map zijn die zich op de lokale schijf van een pc of laptop bevindt. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat sommige systeembestanden en -mappen mogelijk niet worden weergegeven, omdat de functies voor het bekijken van systeemgegevens zijn uitgeschakeld.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Beveiliging" en zoek uw naam op in de lijst met gebruikers. Klik erop met de linkermuisknop en controleer de lijst met machtigingen die er net onder staat. Als er geen vereiste selectievakjes zijn, klikt u op de knop "Wijzigen". Vink de vakjes aan voor alle gewenste machtigingen. Klik op "OK" en "Toepassen" om uw wijzigingen op te slaan. Sluit alle onnodige vensters om door te gaan met het verwijderen van de beveiliging van lokale schijven.

Stap 3

Probeer de informatie te kopiëren of te verplaatsen. Als de fout opnieuw optreedt, controleert u het tabblad Beveiliging opnieuw. Mogelijk moet u zijn aangemeld met een beheerdersaccount om gebruikersrechten te wijzigen. Om in te loggen met een beheerdersaccount, start u uw computer opnieuw op en logt u in met de juiste gebruiker.

Stap 4

Fouten bij het openen van reguliere partities en niet-systeemmappen kunnen optreden als gevolg van een virusinfectie van de computer. Installeer effectieve antivirussoftware en voer een volledige scan uit van uw computergegevens. U kunt ook opstarten vanaf de serviceschijf en bewerkingen uitvoeren op bestanden onder de shell. Als laatste redmiddel moet u het besturingssysteem opnieuw op uw computer installeren, zodat alle virussen worden verwijderd.

Aanbevolen: