Hoe De Bescherming Van Een Verwisselbare Schijf Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming Van Een Verwisselbare Schijf Te Verwijderen
Hoe De Bescherming Van Een Verwisselbare Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Verwisselbare Schijf Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Verwisselbare Schijf Te Verwijderen
Video: Ransomware verwijderen en bestanden 100% ontsleutelen [ALLES IN EEN] 2024, April
Anonim

Verwisselbare media zijn tegenwoordig behoorlijk kwetsbare apparaten. Een lichte klik van de statische ontlading is voldoende om een storing te veroorzaken in de microcontroller van een gewone flashdrive. Als gevolg van dergelijke incidenten "sterven" veel flashdrives eenvoudigweg en worden ze niet meer gedetecteerd in de computer. Er zijn ook gevallen waarin een flashstation het verkeerde volume weergeeft of de fout 'Schrijfbeveiliging verwijderen' optreedt. Al deze problemen kunnen worden opgelost met speciale hulpprogramma's.

Hoe de bescherming van een verwisselbare schijf te verwijderen
Hoe de bescherming van een verwisselbare schijf te verwijderen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - HP USB Disk Storage Format Tool of Repair_v2.9.1.1.

instructies:

Stap 1

Download de HP USB Disk Storage Format Tool of Repair_v2.9.1.1. Je kunt het vinden op de website soft.ru. Installeer het hulpprogramma op je computer. Controleer de gedownloade bestanden met een antivirusprogramma, omdat gegevens met virussen vaak op internet worden gezet. Als uw antivirussoftware schadelijke inhoud detecteert, verwijdert u de gegevens.

Stap 2

Installeer het programma op de harde schijf door te dubbelklikken op het pictogram van het installatiebestand. Sommige hulpprogramma's vereisen geen installatie en starten onmiddellijk. Als uw antivirusprogramma een bedreiging meldt, stop dan met het uitvoeren van het gedownloade programma.

Stap 3

Start het programma door te dubbelklikken op het installatiebestand. Als u de HP USB Disk Storage Format Tool gebruikt, hoeft u alleen uw schijf te formatteren. Selecteer het in het gedeelte Apparaat en geef het type bestandssysteem op. Geef uw media een naam en vink het vakje Snel formatteren aan als u niet wilt wachten tot het programma is gestart. Klik op de Start-knop en het medium begint met formatteren.

Stap 4

Als nadat het hulpprogramma is voltooid, de flashdrive nog steeds niet toegankelijk is voor kopiëren en de fout "Schrijfbeveiliging verwijderen" weergeeft, heeft u alleen een speciale schakelaar op het USB-apparaat die het kopiëren van informatie niet toestaat. Inspecteer dit apparaat en zet het "slot" op een andere status op de USB-stick zodat de informatie naar de computer kan worden gekopieerd.

Stap 5

Over het algemeen kunnen we stellen dat een groot aantal gebruikers met vergelijkbare problemen wordt geconfronteerd. Alles is in een paar simpele stappen opgelost. Voordat u met informatie op een USB-flashstation gaat werken, moet u het apparaat bekijken op de aanwezigheid van dergelijke "sloten". Controleer bovendien op virussen, aangezien sommige soorten kwaadaardige software gericht zijn op het blokkeren van USB-drives.

Aanbevolen: