Hoe De Bescherming Van Een Cd Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming Van Een Cd Te Verwijderen
Hoe De Bescherming Van Een Cd Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Cd Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Cd Te Verwijderen
Video: 4 Ways to Remove Stuck CD From Car CD Player 2024, April
Anonim

Kopieerbeveiliging, vaak ten onrechte "auteursrechtbeveiliging" genoemd, is een eigenschap van een schijf die het moeilijk maakt om er exacte kopieën van te maken. Het doel van kopieerbeveiliging is niet om kopiëren onmogelijk te maken omdat het niet kan, maar om het gemakkelijk kopiëren van software, muziek, films en andere gegevens te voorkomen.

Hoe de bescherming van een cd te verwijderen
Hoe de bescherming van een cd te verwijderen

Het is nodig

CloneDVD-programma, DaemonTools-programma

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk was bescherming op cd's vrij zeldzaam, maar samen met de groeiende populariteit van dergelijke recorders nam ook de prevalentie van dergelijke bescherming toe. De meeste gegevens op cd's die de afgelopen jaren zijn uitgebracht, hebben verschillende kopieerbeveiligingsopties.

Stap 2

Download de CloneDVD- en DaemonTools-programma's - samen zullen deze tools u helpen de bescherming op de cd-rom te omzeilen. Voer het hulpprogramma CloneDVD uit. Het hoofdvenster toont de inhoud van de schijf die zich momenteel in het station bevindt. Het hulpprogramma heeft een aantal geavanceerde functies die het mogelijk maken om niet alle informatie van de schijf te kopiëren, maar alleen het semantische gedeelte.

Stap 3

Het CloneDVD-programma kan dus vaststellen dat er een schijf met een videofilm in het station zit en kan alleen het videobestand zelf kopiëren zonder menu's en extra materiaal - voor deze kopieeroptie klikt u op de knop "Film" in het werkvenster van het programma. Om te beginnen met het kopiëren van een schijf, klikt u op de knop "Start" en wacht u tot het kopieerproces is voltooid. Standaard wordt de schijf gekopieerd als een.iso-bestand en is het een volledige kopie van de schijf.

Stap 4

Voer het hulpprogramma DaemonTools uit om de gekopieerde schijf af te spelen. Klik op de knop "Virtuele schijf maken" als er nog geen in het systeem is gemaakt. Dit station wordt gebruikt om de gekopieerde beveiligde schijven af te spelen alsof ze zich in een fysiek station bevinden.

Stap 5

Klik op de knop "Bestand toevoegen" - deze bevindt zich bovenaan het programma. Een venster dat wordt opgeroepen door erop te klikken, geeft u de mogelijkheid om de locatie van het iso-bestand te selecteren dat door het CloneDVD-programma is gemaakt.

Stap 6

Na het toevoegen van dit bestand zal de gebruiker na een paar seconden het schijf autorun menu zien. Daarna kunt u de donorgegevensschijf veilig verwijderen - u hebt deze niet langer nodig.

Aanbevolen: