Hoe Russisch Op Windows 7 Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Op Windows 7 Te Zetten
Hoe Russisch Op Windows 7 Te Zetten

Video: Hoe Russisch Op Windows 7 Te Zetten

Video: Hoe Russisch Op Windows 7 Te Zetten
Video: Windows 7 installeren 2024, Mei
Anonim

Niemand is immuun voor zo'n geval als de noodzaak om een besturingssysteem in het Engels te installeren. Het is best moeilijk om met een niet-native interface te werken, en het installeren van lokalisatiesoftware is een moeilijke zaak als je niet weet hoe je het moet doen.

Hoe Russisch op Windows 7 te zetten
Hoe Russisch op Windows 7 te zetten

Noodzakelijk

Lokalisatiepakket voor Windows Seven-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden opgemerkt dat alleen Ultimate- en Enterprise-edities beschikbaar zijn voor lokalisaties. Er zijn twee manieren van Russificatie: via de Windows Update-applet en handmatig door een speciaal pakket te downloaden van de officiële website.

Stap 2

In het eerste geval wordt de applet gestart via het menu "Start" - in het gedeelte "Alle programma's" selecteert u de regel "Windows Update". U hoeft alleen maar het vereiste lokalisatiepakket op te geven en de juistheid van de uitgevoerde acties te bevestigen. Alle bestanden worden automatisch van de server gedownload en ook op uw computer geïnstalleerd.

Stap 3

Als deze bewerking om de een of andere reden niet kan worden uitgevoerd, bijvoorbeeld een beperkte of geen internetverbinding, is het raadzaam om de Russification-bestanden te downloaden van uw vriend of van een internetcafé. Kopieer ze naar verwisselbare media en sluit dit apparaat aan op uw computer.

Stap 4

Hieronder staan links om het taalpakket te downloaden. Installeer het taalpakket door het uitvoerbare bestand vanaf verwisselbare media uit te voeren. Open het Start-menu en typ Wijzig weergavetaal in de zoekbalk. Selecteer dit item, u ziet een venster met de titel Regio en taal. Ga naar het blok Kies een weergavetaal en selecteer de regel "Russisch" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 5

Klik op OK om het venster te sluiten en start uw computer opnieuw op vanuit het menu Start. Wanneer u uw computer opstart, is het mogelijk dat niet alle elementen zijn gerussificeerd, bijvoorbeeld het welkomstvenster. Open hiervoor de regio- en taalapplet via het Configuratiescherm en ga naar het tabblad Geavanceerd.

Stap 6

Hier moet u op de knop "Instellingen kopiëren" klikken en in een nieuw venster een vinkje plaatsen bij de items "Welkomstscherm en systeemaccounts" en "Nieuwe gebruikersaccounts". Klik op OK, sluit alle geopende toepassingen om uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: