Hoe Te Vertalen Van Engels Naar Russisch Windows

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vertalen Van Engels Naar Russisch Windows
Hoe Te Vertalen Van Engels Naar Russisch Windows

Video: Hoe Te Vertalen Van Engels Naar Russisch Windows

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2023, Februari
Anonim

Om de interface van de originele versie van het besturingssysteem Windows XP, Vista of 7 van het Engels naar het Russisch te vertalen, hebt u een MUI-pakket nodig dat alle teksten en taalaanduidingen bevat die in het besturingssysteem zijn opgenomen.

Hoe te vertalen van Engels naar Russisch Windows
Hoe te vertalen van Engels naar Russisch Windows

instructies:

Stap 1

In elk van de versies van Microsoft Windows ziet de installatie van MUI-taalpakketten er ongeveer hetzelfde uit, sommige stappen kunnen worden overgeslagen of worden aangevuld met opties, maar over het algemeen is de installatie van Russisch of een andere taal boven het Engels identiek op zowel XP als 7. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden dat deze optie in Windows 7 alleen beschikbaar is voor gebruikers van de distributies Windows 7 Enterprise (Enterprise) en Windows 7 Ultimate (Ultimate). U kunt taalpakketten downloaden op de officiële Microsoft Windows-website:

Er wordt voorgesteld om de Russische taal via internet te installeren met Windows Update. Het is noodzakelijk om automatische updates en firewall in het configuratiescherm in te schakelen.

Stap 2

Ga voor Windows Vista- of Windows 7-edities naar Windows Update. Dit kan worden gedaan via het "Start" - Configuratiescherm of door de Windows Update-query in de zoekbalk voor applicaties in te voeren.

Stap 3

Controleer Microsoft-updates via internet door op de knop Online controleren op updates van Microsoft Update te klikken en wacht terwijl Windows verbinding maakt met de server en controleert op de nieuwste updatebestanden. Gedurende deze tijd is een stabiele snelle internetverbinding vereist.

Stap 4

Als er updates worden gevonden, klikt u op Optionele updates zijn beschikbaar. Er verschijnt een lijst met taalpakketten die u kunt installeren op het scherm. Vink de gewenste taal aan ("Russisch" of Russisch), klik vervolgens op de knop OK en vervolgens op - Installeer updates.

Stap 5

Nadat u een taalpakket hebt gedownload, moet u het toepassen en uw computer opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. Indien nodig moet u een beheerderswachtwoord invoeren als u probeert een nieuwe taal te installeren vanaf een gastaccount.

Populair per onderwerp