Hoe Van Windows Naar Russisch Over Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Windows Naar Russisch Over Te Schakelen
Hoe Van Windows Naar Russisch Over Te Schakelen

Video: Hoe Van Windows Naar Russisch Over Te Schakelen

Video: Hoe Van Windows Naar Russisch Over Te Schakelen
Video: Hoe de snelheid het werk.Welke diensten uit te schakelen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als u een Windows-besturingssysteem hebt, maar het is in een taal die u niet kent, haast u dan niet om het opnieuw te installeren op een andere. Het is veel gemakkelijker om haar taal in het Russisch te veranderen. Door dit te doen, bespaart u niet alleen het opnieuw installeren van het besturingssysteem, maar mogelijk ook financiële verliezen als u een versie met een Russische interface gaat kopen.

Hoe van Windows naar Russisch te schakelen
Hoe van Windows naar Russisch te schakelen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem (Vista, Windows 7);
  • - Vistalizator-programma;
  • - Russisch LIP (taalpakket).

instructies:

Stap 1

Als u het besturingssysteem Windows 7 of Windows Vista naar Russisch moet omschakelen, kunt u dat als volgt doen. Eerst moet u het Vistalizator-programma downloaden. Het is gemakkelijk te vinden op internet. U moet het specifiek voor uw besturingssysteem downloaden, aangezien de versies van het programma voor Vista en Windows 7 niet compatibel zijn. Je moet ook rekening houden met de bitness van je besturingssysteem. Pak het archief uit in een willekeurige map. Het is niet nodig om het programma te installeren. Het kan rechtstreeks vanuit een map worden uitgevoerd.

Stap 2

Vervolgens moet u het Russische LIP (taalpakket) voor uw besturingssysteem downloaden. Om dit te doen, typt u gewoon de browserzoekmachine "download Russian LIP for Vista of Windows 7". Sla het pakket op in een willekeurige map.

Stap 3

Voer het Vistalizator-programma uit. Klik in het hoofdmenu op Talen toevoegen. Geef het pad op naar de map waarin u het Russische taalpakket hebt opgeslagen. Selecteer deze met de linkermuisknop. Klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Er verschijnt een bericht waarin staat dat automatische taalupdates niet mogelijk zijn met het besturingssysteem, maar u kunt het programma gebruiken om dit te doen. Klik OK. Selecteer in het volgende venster het Russische taalpakket en klik op Installeren. Wacht nu tot de installatie van het nieuwe taalpakket is voltooid (ongeveer tien minuten). Als u klaar bent, klikt u op Ja.

Stap 4

Het hoofdmenu van het programma bevat een lijst met beschikbare talen. Nu is daar Russisch verschenen. Selecteer deze met de linkermuisknop. Selecteer vervolgens de optie Taal wijzigen. U wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Na het opnieuw opstarten wordt de interface van het besturingssysteem gewijzigd in Russisch.

Stap 5

Indien mogelijk kunt u het Russische pakket bijwerken. Start hiervoor Vistalizator. Markeer Russische LIP. Selecteer vervolgens Update in het menu. Wacht, verbeteringen en updates worden gecontroleerd. Als die er zijn, wordt het pakket bijgewerkt.

Aanbevolen: