Hoe Maak Je Windows In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Windows In Het Russisch
Hoe Maak Je Windows In Het Russisch

Video: Hoe Maak Je Windows In Het Russisch

Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2022, December
Anonim

Het installeren van de originele versie van Windows Vista of Windows 7 betekent vaak het installeren van een Engelstalige distributie van het besturingssysteem. Na installatie ontvangt u een volledig "Engelstalige" computer. Vrienden maken met de Russische taal is niet zo moeilijk.

Hoe maak je Windows in het Russisch
Hoe maak je Windows in het Russisch

instructies:

Stap 1

Als u toevallig een versie van Windows voor de VS of een ander Engelssprekend land hebt geïnstalleerd, kunt u legaal, zonder de licentieovereenkomst te schenden, de Russische taal installeren in de edities van Windows Vista/7 Corporate en Windows Vista/7 Ultimate. In het geval van andere edities, bijvoorbeeld Basic of Home Premium, moet u het besturingssysteem "hacken" en met het register werken.

Stap 2

Om Russisch of een andere taal te installeren nadat Windows is gestart, klikt u op de knop "Start" onder aan het scherm en selecteert u "Configuratiescherm". In de Engelse versie heet dit natuurlijk "Configuratiescherm". U ziet 8 grote delen van het beheer van het besturingssysteem op het scherm. Klik in het gedeelte "Klok, taal en regio" op de link "Weergavetaal wijzigen".

Stap 3

Ga in het venster "Regio en taal" dat verschijnt naar het tabblad "Toetsenborden en talen" en klik op de knop "Talen installeren / verwijderen …" gemarkeerd met een geelblauw schild. Het installatievenster verschijnt op het scherm, waarin de computer u aanbiedt om het taalpakket te installeren (Installeren) of te verwijderen (Verwijderen). Druk op de brede knop "Installeer displaytalen".

Stap 4

Bij de volgende stap zal de computer aanbieden om de locatie te selecteren waar het taalpakket zich bevindt: downloaden van internet via Windows-update (Windows-update starten) of de locatie van het bestand op de computer specificeren (Bladeren op computer of netwerk). Als je een MUI-bestand met Russisch hebt, selecteer dan de tweede knop en gebruik de verkenner om de locatie van het bestand op je harde schijf aan te geven. Als het bestand er niet is, download het dan via internet.

Stap 5

Nadat het bestand is gevonden, klikt u op de knop "Volgende". U ziet de licentieovereenkomst, gaat akkoord en klikt opnieuw op "Volgende". Een groene balk toont het download- en installatieproces voor het taalpakket "Russisch (Russisch)". Na de installatie ziet u in het veld "Progress" het opschrift "Completed". Klik vervolgens nogmaals op "Volgende".

Stap 6

In het venster "Selecteer weergavetaal" dat verschijnt, selecteer "Russisch" en vink het vakje "Toepassen weergavetaal …" aan en klik vervolgens op de knop "Sluiten".

Stap 7

Selecteer in het venster "Regio en taal" de Russische taal die moet worden weergegeven en klik op "OK". Installatie voltooid. Nu moet u uw computer opnieuw opstarten en wachten tot de Russified-versie van Windows start.

Populair per onderwerp