Een Opstartscherm Installeren

Inhoudsopgave:

Een Opstartscherm Installeren
Een Opstartscherm Installeren

Video: Een Opstartscherm Installeren

Video: Een Opstartscherm Installeren
Video: contactpersoon op startscherm 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen is tevreden met het beeld dat ze zien wanneer ze hun computer opstarten. Het Windows-besturingssysteem biedt geen functie om het opstartscherm te wijzigen, maar u kunt dit zelf doen. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje geduld en doorzettingsvermogen tonen. Om uw eigen opstartscherm in Windows in te stellen, moet u deze stappen volgen.

Een opstartscherm installeren
Een opstartscherm installeren

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw computer deze functie ondersteunt. Om dit te doen, moet u het register openen door op de knop "Start" in de taakbalk te klikken. Schrijf vervolgens in de regel "Uitvoeren" "Regedit" en druk op Enter. Ga dan naar de volgende map:

HKLMSoftwareMicrosoftWindowsHuidigeVersieAuthenticatieLogonUIAchtergrond

Maak in deze sectie een DWORD-sleutel en noem deze "OEMBackGround". Deze toets moet op parameter 1 staan.

Stap 2

Nadat u deze stap hebt voltooid, opent u Deze computer en navigeert u naar de volgende map: C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds. Als zo'n map niet bestaat, moet u deze maken.

Stap 3

Upload je afbeelding naar de map backgrounds, maar onthoud dat de naam van deze afbeelding er als volgt uit moet zien: als je schermresolutie 1024 * 1280 is, dan moet de afbeelding background1024 * 1280 heten, als de schermresolutie anders is, dan de cijfers nadat de woordenachtergrond moet worden veranderd.

Stap 4

Het is ook belangrijk om nog een afbeelding te maken met de naam backgroundDefault. Deze afbeelding wordt gebruikt als uw vorige afbeelding niet past.

Aanbevolen: