Hoe Het Opstartscherm Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opstartscherm Te Vervangen
Hoe Het Opstartscherm Te Vervangen

Video: Hoe Het Opstartscherm Te Vervangen

Video: Новые изобретения для велосипеда, которые находятся на другом уровне 2022, December
Anonim

Vroeg of laat wordt het vertrouwde opstartscherm saai en wil je het veranderen. In het Windows 7-besturingssysteem vereist dit een kleine manipulatie van het register.

Hoe het opstartscherm te vervangen
Hoe het opstartscherm te vervangen

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de afbeelding waarmee u het laadscherm wilt vervangen. Het mag niet meer dan 256 KB "wegen" en de extensie *.

Stap 2

Om het formaat en de grootte van de afbeelding te weten te komen, opent u de sectie waarin deze zich bevindt. Klik met de rechtermuisknop in een lege ruimte van de sectie en selecteer "Weergave"> "Tabel" in het menu dat verschijnt. De manier waarop bestanden in de directory worden weergegeven, verandert: naast elk grafisch bestand verschijnen verschillende kolommen, waaronder "Type" en "Grootte", waarin de parameters die u nodig hebt, worden aangegeven.

Stap 3

Om de resolutie van een bestand te achterhalen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt en vervolgens het tabblad "Details". Hier is een lijst met bestandsparameters, gecombineerd in groepen. Zoek de groep "Afbeeldingen" en daarin het item "Afmetingen". Rechts daarvan wordt de resolutie van de afbeelding aangegeven.

Stap 4

Druk op de toetsencombinatie Win + R, typ in het venster dat verschijnt regedit in de invoerregel en druk op Enter op het toetsenbord. Vervolgens kan een ander venster verschijnen waarin uw toestemming wordt gevraagd om wijzigingen aan de computer aan te brengen. Klik op Ja. De Register-editor wordt geopend.

Stap 5

Open de map HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows> CurrentVersion> Authentication> LogonUI> Background in de Register-editor. Als je alles goed hebt gedaan, zie je aan de rechterkant van het venster de parameters die verantwoordelijk zijn voor het opstartscherm.

Stap 6

Zoek de parameter OEMBackground. Als het ontbreekt, maak het dan aan. Klik met de rechtermuisknop in een lege ruimte aan de rechterkant van het programma en klik in het menu dat verschijnt op Nieuw> DWORD (32-bit)-waarde. Geef deze parameter de naam OEMBackground, open deze en stel deze in op "1".

Stap 7

Kopieer de eerder voorbereide afbeelding naar de map C: Windows \ System32 \ oobe \ info \ backgrounds. Als de mappen info en achtergronden ontbreken, maakt u deze aan. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Populair per onderwerp