Een Gewist Bestand Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Gewist Bestand Herstellen
Een Gewist Bestand Herstellen

Video: Een Gewist Bestand Herstellen

Video: Een Gewist Bestand Herstellen
Video: Herstel gewiste bestanden (undelete) met ReclaiMe (NL) 2024, Mei
Anonim

In het leven van elke pc-eigenaar, minstens één keer, maar er was een verlies van de benodigde bestanden. Een onzorgvuldige muisbeweging en de benodigde bestanden verdwenen. Het is jammer, maar gelukkig is het heel goed mogelijk om de situatie te verbeteren. U kunt verwijderde bestanden herstellen met een speciaal programma.

U kunt een gewist bestand binnen een paar minuten herstellen
U kunt een gewist bestand binnen een paar minuten herstellen

Noodzakelijk

Om verwijderde bestanden te herstellen, hebt u het gratis Recuva-programma nodig

instructies:

Stap 1

Download en installeer het gratis freeware hulpprogramma Recuva op uw pc. Dit programma is zeer eenvoudig te gebruiken en u kunt het eenvoudig zelf installeren zonder tussenkomst van een specialist.

Stap 2

Na installatie en lancering verschijnt het venster Program Assistant op uw monitor. Sluit dit venster - de interface van het hulpprogramma is zo gebruiksvriendelijk en intuïtief dat u het veilig op uw pc kunt installeren.

Stap 3

Selecteer in het nieuwe venster van het programma de Russische taal (of degene die je nodig hebt) via de optie - Taal - Russisch keten. Als je om de een of andere reden moeite hebt met het vertalen van sommige woorden, gebruik dan een computervertaler. U hebt dus beslist over de werktaal van het programma.

Stap 4

Selecteer de schijf die eerder de bestanden bevatte die u per ongeluk hebt verwijderd en klik op de optie "Analyseren".

Stap 5

U ziet een lijst met bestanden, naast elk ervan staat een cirkel van een bepaalde kleur. Als er een groene cirkel naast het bestand staat - het bestand kan worden hersteld, als het geel is - is het mogelijk om het gedeeltelijk te herstellen, rood - het is onmogelijk om te herstellen.

Stap 6

Markeer de gewiste bestanden die u "weer tot leven moet brengen", selecteer ze met een vinkje en klik op de knop "Herstellen". Na een paar minuten is het proces van het herstellen van verwijderde bestanden voltooid.

Aanbevolen: