Hoe Een Verwijderd Bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderd Bestand Te Herstellen
Hoe Een Verwijderd Bestand Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderd Bestand Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2023, Januari-
Anonim

Het per ongeluk verwijderen van gegevens van een computer is een van de meest pijnlijke problemen van gebruikers. Na het formatteren of legen van de prullenbak is het zelfs mogelijk om verloren gegevens te herstellen, maar deze procedure kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen.

Hoe een verwijderd bestand te herstellen
Hoe een verwijderd bestand te herstellen

Het is nodig

een programma voor het herstellen van verwijderde bestanden, zoals Handy Recovery

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de schijf niet volledig is geformatteerd nadat u bestanden hebt verwijderd die moeten worden hersteld. Download en installeer Handy Recovery op uw computer, het heeft een proefperiode. Daarom is het ideaal voor eenmalige gevallen van gegevensverlies.

Stap 2

Open het geïnstalleerde programma. U ziet twee nieuwe vensters op uw scherm, in één daarvan wordt u gevraagd de schijf te selecteren die de bestanden bevat die u per ongeluk hebt verwijderd. Selecteer de gewenste, die de verloren gegevens bevat en klik op de knop "Schijf analyseren". De procedure kan lang duren, afhankelijk van het aantal bestanden en de snelheid van uw harde schijf.

Stap 3

Aan de linkerkant van het scherm ziet u een enorme lijst met mappen - momenteel op de schijf en eerder verwijderd, doorzoek ze met behulp van het filter door op het bijbehorende pictogram in het bovenste menu te klikken. Voer in het filter alle parameters in die van toepassing zijn op eerder verwijderde gegevens, maar onthoud dat de namen en kenmerken van bestanden vaak veranderen nadat ze zijn verwijderd.

Stap 4

Vink het vakje aan naast 'Alleen verwijderde bestanden'. Als u zich de bestandsextensie herinnert, voert u deze in de zoekbalk voor trefwoorden in, het zal niet zo handig zijn als wanneer u de bestandsnaam invoert, maar het zal relevant zijn als de naam is gewijzigd. Voer de zoekopdracht uit, wacht tot het einde van de filterprocedure.

Stap 5

Voer een handmatige zoekopdracht uit in de mappen aan de rechterkant en u kunt hun inhoud bekijken. Wanneer u de gewenste gegevens heeft gevonden, klikt u op de knop "Herstellen" in het menu bovenaan. Alles wat u met dit programma herstelt, wordt opgeslagen in een map met de naam "Herstelde bestanden" op uw harde schijf. In dit geval worden de namen van bestanden en mappen gewijzigd in namen met cijfers en letters in het Latijnse alfabet.

Populair per onderwerp