Hoe Maak Je Een Raster Tussen Computers

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Raster Tussen Computers
Hoe Maak Je Een Raster Tussen Computers

Video: Hoe Maak Je Een Raster Tussen Computers

Video: Hoe Maak Je Een Raster Tussen Computers
Video: How to Setup Scan to Folder (Canon Copier to PC) 2024, Mei
Anonim

De overgrote meerderheid van de computergebruikers heeft al toegang tot internet. En velen zijn eraan gewend dat hun computer is geïntegreerd met anderen. Maar soms is het nodig om een sneller lokaal netwerk te creëren in termen van gegevensoverdracht tussen computers.

Hoe maak je een raster tussen computers
Hoe maak je een raster tussen computers

Noodzakelijk

  • netwerk kabels
  • schakelaar of schakelaar

instructies:

Stap 1

Bepaal het aantal computers dat deel gaat uitmaken van uw lokale netwerk. Koop op basis van dit cijfer een switch of switch met het vereiste aantal LAN-poorten. Onthoud dat het het beste is om van tevoren een apparaat met meer poorten aan te schaffen.

Stap 2

Sluit alle computers aan op de switch of switch via een standaard netwerkkabel met een bandbreedte van 100 Mbps. Hiervoor is in elke computer minimaal één vrije netwerkkaart nodig.

Stap 3

Open de netwerkverbindingsinstellingen op een willekeurige computer. Ga naar TCP / IPv4-eigenschappen. Voer een willekeurig IP-adres in dat bestaat uit vier cijfers van 1 tot 250. Druk op Tab zodat het systeem het subnetmasker automatisch detecteert.

Stap 4

Doe hetzelfde voor alle andere computers en voer de eerste drie cijfers in op de regel "IP-adres" die overeenkomen met de eerste computer. De laatste cijfers van de IP-adressen moeten op alle computers anders zijn.

Aanbevolen: