RAM Op Een PDA Vergroten A

Inhoudsopgave:

RAM Op Een PDA Vergroten A
RAM Op Een PDA Vergroten A

Video: RAM Op Een PDA Vergroten A

Video: RAM Op Een PDA Vergroten A
Video: 3 Rare Tips Om Je Zelfvertrouwen te VerGROTEN 2024, Mei
Anonim

Zakcomputers en smartphones of daarmee gelijkgestelde communicators zijn al lang een veelgebruikt hulpmiddel van een zakenman, een notebook en entertainment in minuten en uren wachten. Met een verscheidenheid aan programma's kunt u op grote schaal gebruikmaken van de mogelijkheden van digitale assistenten, van eenvoudige "herinneringen" tot zakversies van kantoorsuites. PDA's zijn beperkt in de hoeveelheid RAM en niet alles is beschikbaar voor gebruikersprogramma's. Er zijn verschillende manieren om het op mobiele computers te verhogen.

RAM op een PDA vergroten
RAM op een PDA vergroten

instructies:

Stap 1

De meest radicale manier is om contact op te nemen met een werkplaats om de geheugenchips te vervangen door grotere. Dit is de duurste en meest tijdrovende optie, maar ook de meest effectieve indien succesvol. De procedure is niet mogelijk op alle modellen apparaten. De werkplaats zal u adviseren over uw specifieke model.

Stap 2

Een eenvoudigere oplossing voor het probleem is om onnodige programma's te sluiten. Klik op Start> Systeem> Taakbeheer. Er verschijnt een venster met een lijst van actieve applicaties en de hoeveelheid geheugen die ze gebruiken. Selecteer de processen die op dit moment niet voor u nodig zijn en klik op "Sluiten". Dit zal de snelheid van het hoofdprogramma verhogen ten koste van het niet opslaan van de huidige solitaire, geminimaliseerd maar niet gesloten. Soms is dit meer dan genoeg.

Stap 3

De volgende optimalisatiestap in het stadium van het inschakelen van de PDA is het uitschakelen van opstarttoepassingen. Klik op Start> Systeem> Opstarten. Verwijder alle programma's uit dit menu, of bekijk hun lijst kritisch en verwijder er enkele. De opstartsnelheid van de machine zal toenemen.

Stap 4

Als u over de nodige vaardigheden beschikt, start u de Register-editor vanuit het menu Systeem. U kunt de Windows Live-service, het foutrapportagesysteem, de Bluetooth HID Loader-service veilig uitschakelen (hiermee kunt u werken met een draadloze muis of toetsenbord die u waarschijnlijk niet gebruikt).

Aanbevolen: