Iso Lijmen

Inhoudsopgave:

Iso Lijmen
Iso Lijmen

Video: Iso Lijmen

Video: Iso Lijmen
Video: Poriso Lijmsysteem 2024, Mei
Anonim

Meestal worden speciale programma's gebruikt om met ISO-images te werken. Helaas zijn ze alleen geschikt om informatie van schijfimages te lezen, maar niet om ze tot één geheel te verbinden.

Iso lijmen
Iso lijmen

Noodzakelijk

  • - Totale bevelhebber;
  • - 7z;
  • - Daemon Tools.

instructies:

Stap 1

Als u schijfkopieën in één bestand wilt "lijmen", gebruik dan het programma Total Commander. Het heeft een ingebouwde archiver waarmee u met ISO-bestanden kunt werken. Open de inhoud van de afbeeldingen in verschillende vensters van deze bestandsbeheerder. Maak een extra map in de afbeelding waaraan u de tweede ISO wilt toevoegen. Als u alle gegevens gewoon naar de hoofdmap kopieert, werken sommige programma's daarna mogelijk niet meer correct.

Stap 2

Kopieer alle informatie van de tweede afbeelding naar de aangemaakte map. Als resultaat ontvangt u een voltooid ISO-bestand met informatie van beide afbeeldingen. Houd er rekening mee dat de grootte van deze afbeelding aanzienlijk groter kan zijn dan de grootte van de dvd. In dit geval kunt u niet alle benodigde gegevens en één schijf opnemen.

Stap 3

Als u een dvd met beide afbeeldingen moet maken, gebruikt u Nero Burning Rom. Voer dit hulpprogramma uit en selecteer DVD-Rom (ISO). Na het openen van een nieuw tabblad "Multisessie" selecteert u de gewenste optie. Als u een opstartbare schijf maakt, is het beter om de mogelijkheid om bestanden toe te voegen na het branden uit te schakelen.

Stap 4

Klik op de knop Nieuw en wacht tot het nieuwe menu verschijnt. Breng nu beide ISO-bestanden over naar het linkervenster van het programma. Klik op de knop "Opnemen". Configureer de instellingen voor de schijf die moet worden gebrand. Definieer de gewenste kenmerken voor ISO-bestanden door beperkingen in te stellen of te verwijderen. Klik op de knop Branden en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 5

Om ISO-bestanden in één archief te combineren, kunt u hun inhoud op schijf branden en een nieuwe afbeelding maken. Deze methode kan worden gebruikt als u geen archiveringsprogramma's of andere beschreven programma's kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat deze aanpak kostbaar en tijdrovend is.

Aanbevolen: