Hoe Ondertitels Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Te Lijmen
Hoe Ondertitels Te Lijmen

Video: Hoe Ondertitels Te Lijmen

Video: Hoe Ondertitels Te Lijmen
Video: Afl. 8 van vogelveer tot pijlveer | Ep. 8 from feather to fletching [engl. subtitles] 2024, Mei
Anonim

Ondertitels die apart van de film zijn gedownload, passen in de regel niet in de video; kan uit de pas lopen met de soundtrack, achter of voorlopen. Het wordt ook noodzakelijk om ondertitelbestanden te combineren om een film met twee schijven in één bestand op te nemen.

Hoe ondertitels te lijmen
Hoe ondertitels te lijmen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Ondertitel Workshop programma.

instructies:

Stap 1

Trim ondertitels die apart van de film zijn gedownload. Open het ondertitelbestand, als de codering Unicode is, moet u dit nu wijzigen in Windows-1251-codering. Open hiervoor het ondertitelbestand met Kladblok.

Stap 2

Voer de opdracht "Bestand" uit, selecteer de opdracht "Opslaan als". Laat de bestandsnaam staan, selecteer het Ansi-formaat in de lijst "Codering". Klik op "Opslaan". Verder, als de ondertitels met dezelfde snelheid beginnen te gaan als de video, maar de tekst verschijnt voor of na het geluid, synchroniseer ze dan.

Stap 3

Combineer twee schijftitels voor een film op één schijf. Ga hiervoor in het Subtitle Workshop-programma naar het menu Extra en selecteer vervolgens de opdracht Ondertitels samenvoegen. Voeg in het dialoogvenster dat wordt geopend de bestanden toe die moeten worden samengevoegd aan de lijst.

Stap 4

Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat de selectievakjes zijn aangevinkt in de items "Tijd opnieuw berekenen" en "Bestand laden na opslaan en combineren". Start vervolgens het proces van het samenvoegen van ondertitels, voer er een nieuwe bestandsnaam voor in.

Stap 5

Wacht tot de ondertitels in het programma zijn geladen, druk op de toetsencombinatie Ctrl + Q om de voorbeeldmodus te openen en laad vervolgens het videobestand met de toetsen Ctrl + P. Klik op de eerste ondertitel en speel de video af met de eerste tekst die in de aftiteling wordt weergegeven.

Stap 6

Druk op dit punt op Ctrl + 1. Selecteer vervolgens de laatste ondertitel in het eerste bestand, zoek de overeenkomstige plaats in de film en druk op Ctrl + 2. Pas op dezelfde manier de ondertitels aan op de tweede schijf van de film

Stap 7

Speel de video af op de verbindingspunten om ervoor te zorgen dat de ondertitels correct worden samengevoegd. Breng indien nodig wijzigingen aan in de bestandssynchronisatie en begin de film opnieuw af te spelen. Als u tevreden bent met het resultaat, slaat u uw wijzigingen op met de sneltoets Ctrl + S.

Aanbevolen: