Hoe Verwijderde Bestanden Gratis Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Gratis Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden Gratis Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Gratis Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Gratis Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Als u per ongeluk bestanden van uw harde schijf of andere stations verwijdert, moet u onmiddellijk beginnen met het herstellen ervan. Om dit te doen, kunt u zowel dure hulpprogramma's als hun gratis tegenhangers gebruiken.

Hoe verwijderde bestanden gratis te herstellen
Hoe verwijderde bestanden gratis te herstellen

Noodzakelijk

Recuva

instructies:

Stap 1

Probeer eerst verloren bestanden te herstellen met vrij beschikbare programma's. Volg onderstaande link en download de gratis versie van Recuva.

Stap 2

Installeer dit hulpprogramma. Onthoud dat experts niet aanbevelen om programma's te installeren op de partitie van de harde schijf van waaruit gegevensherstel wordt uitgevoerd. Start nu het Recuva-programma.

Stap 3

Als u bestanden van een extern opslagapparaat wilt herstellen, sluit dit apparaat dan vooraf aan op een geschikte interface op uw computer. Selecteer in het verschenen Quick Setup Wizard-menu het gewenste bestandstype. Als u niet zeker bent van uw keuze, markeert u het item "Overige" en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 4

Geef het gebied op waar de te herstellen bestanden zich bevonden. Dit kunnen specifieke mappen, lokale schijven of externe schijven zijn. Klik volgende.

Stap 5

Activeer in het volgende dialoogvenster het item "Geavanceerde analyse inschakelen". Klik op de knop "Start" en wacht terwijl het programma het opgegeven gebied scant. Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe nauwkeuriger u de analyseparameters instelt, hoe sneller dit proces zal worden voltooid.

Stap 6

Wacht tot het maken van de lijst met gevonden bestanden is voltooid. Selecteer degene die u wilt herstellen door de vakjes aan te vinken. Gebruik het menu Beeld om de kwaliteit van het bestand te controleren. Nadat u de vereiste bestanden hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Herstellen".

Stap 7

Geef de map op de harde schijf of het externe apparaat op waar de verwerkte informatie wordt opgeslagen. Wacht terwijl Recuva de vereiste bewerkingen uitvoert. Open de geselecteerde map en controleer de bestanden.

Stap 8

Als u informatie niet kunt herstellen met gratis hulpprogramma's, probeer dan demoversies van andere programma's.

Aanbevolen: