Hoe ICQ Op Een Computer Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Een Computer Te Zetten
Hoe ICQ Op Een Computer Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op Een Computer Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op Een Computer Te Zetten
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, Mei
Anonim

ICQ of, zoals het in runet wordt genoemd, ICQ is een van de meest populaire en wijdverbreide internetboodschappers. Met dit programma kunt u op een efficiënte manier instant messages uitwisselen en bestanden overzetten. Het grote voordeel van ICQ is het gemak van installatie en configuratie. Zelfs de meest onervaren gebruiker kan ICQ gemakkelijk downloaden en installeren op zijn eigen computer.

Hoe ICQ op een computer te zetten
Hoe ICQ op een computer te zetten

instructies:

Stap 1

Voordat u ICQ op uw computer installeert, moet u eerst het installatiebestand downloaden van de ontwikkelaarssite. ICQ wordt gratis verspreid, dus het downloaden van de distributiekit, die in open access is opgesteld, is niet moeilijk.

Stap 2

Om het installatiebestand te krijgen, gaat u naar de officiële ICQ-website op: https://www.icq.com. Als u een standaard Windows-besturingssysteem hebt, selecteert u de grote gele knop met het label "Download ICQ" onder de bovenste geanimeerde banner en klikt u erop. Het zal automatisch de nieuwste beschikbare ICQ-versie downloaden

Stap 3

Als je een downloadmanager voor bestanden hebt geïnstalleerd, wordt de distributie standaard opgeslagen in de map C: // Downloads, maar als je wilt, kun je een ander pad kiezen dat voor jou geschikt is. Als de download via een browser wordt uitgevoerd, zal het programma u vragen om de map op te geven waarin het bestand moet worden opgeslagen.

Stap 4

Als uw besturingssysteem tot de Mac- of Linux-familie behoort, selecteert u in het bovenste menu van de hoofdpagina van de site het item "Download" en klikt u in het vervolgkeuzemenu op het type besturingssysteem. Als gevolg hiervan begint de distributiekit die overeenkomt met het geselecteerde platform te downloaden.

Stap 5

Nadat u klaar bent met het downloaden van de distributie, opent u de map met het opgeslagen installatie-exe-bestand en voert u het uit. De ICQ-installatie start in de automatische modus. Aan het begin van het installatieproces zal de installatiewizard u vragen om de interfacetaal te selecteren (standaard Russisch) en de licentieovereenkomst te accepteren. Klik hiervoor op de knop "Ik ga akkoord".

Stap 6

In de tweede stap wordt u gevraagd om de ICQ-installatieoptie te selecteren: "Terug naar volledige installatie" of "Installatie aanpassen". De eerste optie is de meest complete en is geschikt voor onervaren gebruikers. Als gevolg van zijn keuze integreert ICQ automatisch met sociale netwerken en de Mail.ru-zoekmachine. Als dit niet bij u past, selecteert u de tweede optie en schakelt u de functies uit die u niet wilt installeren. Klik vervolgens op de knop "Installeren" en wacht tot de installatie van ICQ op uw computer is voltooid.

Stap 7

Nadat de installatie is voltooid, opent het programma een inlogvenster waarin u uw gebruikersnummer en wachtwoord kunt invoeren. Als je ICQ nog nooit eerder hebt gebruikt en je hebt geen gebruikersnummer, selecteer dan de optie "Registreren" en volg de aanwijzingen van de wizard. Nadat u een ID aan u heeft toegewezen en een wachtwoord heeft gekozen, kunt u uw lijst met contactpersonen invoeren en beginnen met chatten.

Aanbevolen: