Hoe Het Pad Naar De Map Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pad Naar De Map Te Registreren
Hoe Het Pad Naar De Map Te Registreren

Video: Hoe Het Pad Naar De Map Te Registreren

Video: Hoe Het Pad Naar De Map Te Registreren
Video: Map pad 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat het pad naar een map in het register onjuist is opgegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder de gevolgen van blootstelling aan schadelijke virussen. Op de een of andere manier vereist het probleem een dringende oplossing, want als het pad naar een programma verkeerd is opgegeven, zal dit het onmogelijk maken om plug-ins en updates te installeren. Over het algemeen zal het een aantal problemen veroorzaken, bovendien bemoeilijkt het de werking van het systeem.

Hoe het pad naar de map te registreren
Hoe het pad naar de map te registreren

Noodzakelijk

Computer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Selecteer het gedeelte "Uitvoeren" in het menu "Start". Het pop-upvenster "Programma uitvoeren" zal u vertellen dat u op de goede weg bent.

Stap 2

Besteed aandacht aan de invoerregel, deze moet als eerste uw aandacht trekken. Schrijf er "regedit" in, dit is de naam van het register zelf. Nadat u het woord hebt ingevoerd en op OK hebt geklikt, moet u rechtstreeks naar het werkregistervenster worden overgebracht.

Stap 3

Je ziet erin, of liever, aan de linkerkant ervan, een vertakte lijst met mappen. U hebt een map nodig met de naam "HKEY_LOCAL_MACHINE". Het is niet moeilijk om het te vinden. Zodra je dit doet, dubbelklik je erop of één keer op het kruis.

Stap 4

Zoek in de nieuwe lijst naar een document met de naam "SOFTWARE", dat meestal de mappen weergeeft van alle programma's en games die in het register zijn opgenomen.

Stap 5

Open het "SOFTWARE"-document op dezelfde manier als u eerder "HKEY_LOCAL_MACHINE" hebt geopend. Zoek de gewenste map, u herkent deze aan de naam.

Stap 6

Selecteer de map met een enkele klik met de linkermuisknop en bekijk het rechterdeel van het venster, dat dicht bij de lijst staat. De lijsten met toetsen van de geselecteerde map worden daar weergegeven. Zorg ervoor dat het de root is (dat wil zeggen dat het exe-bestand zich daarin bevindt). Anders ziet u geen sleutels. In de regel van de sleutel, onder het item "Waarde", wordt het pad naar de map die u zoekt aangegeven.

Stap 7

Wijzig het mappad zodat het correct is. Om dit te doen, dubbelklikt u op de sleutel en voert u in de waarderegel het adres in dat naar uw map leidt, met al zijn inhoud.

Aanbevolen: