Hoe Een Geluidskaart In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geluidskaart In Te Stellen
Hoe Een Geluidskaart In Te Stellen

Video: Hoe Een Geluidskaart In Te Stellen

Video: Hoe Een Geluidskaart In Te Stellen
Video: Hoe kies je een externe geluidskaart (audio interface)? 2024, Mei
Anonim

Nadat de componenten in de computer zijn geïnstalleerd, moeten ze worden geconfigureerd. Stuurprogramma's installeren, de bijbehorende software instellen - soms zijn deze bewerkingen eenvoudig en worden ze letterlijk "met één aanraking" uitgevoerd, en soms worden ze een echte hoofdpijn. In dit geval kan het proces uren duren en vereist de studie van een berg extra materialen. Gelukkig komen dergelijke situaties praktisch niet voor bij het instellen van geluidskaarten.

Hoe een geluidskaart in te stellen
Hoe een geluidskaart in te stellen

Noodzakelijk

Computer, geluidskaart, installatieschijf voor stuurprogramma's, eerste computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen bij het instellen van een geluidskaart, is het stuurprogramma installeren, een speciaal programma dat het apparaat "dockt" met het Windows-besturingssysteem. Het stuurprogramma-installatieprogramma is te vinden op de schijf die bij de geluidskaart wordt geleverd (als deze is ingebouwd, werkt de schijf op het moederbord als zodanig), of kan worden gedownload van de website van de fabrikant van het apparaat. Voer het installatieprogramma uit. Als u vanaf een schijf installeert, zou deze automatisch moeten starten zodra de schijf in het station wordt geplaatst.

Stap 2

De installatie zelf duurt enkele minuten, u hoeft slechts een paar keer op de knop "Volgende" te klikken. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt er een bericht waarin dit wordt vermeld en moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten.

Stap 3

Na het opnieuw opstarten verschijnt een pictogram voor geluidsregeling in de taakbalk in de rechterbenedenhoek van het scherm, dat eruitziet als een miniatuurluidspreker. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Stel in het venster dat verschijnt het vereiste volumeniveau in voor de apparaten en schakel indien nodig het selectievakje "Uitschakelen" in het microfoonbedieningsveld uit, zodat u het kunt gebruiken.

Aanbevolen: