Een Film Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Film Herstellen
Een Film Herstellen

Video: Een Film Herstellen

Video: Een Film Herstellen
Video: Lister film samen werken aan herstel 2024, Mei
Anonim

Soms kan er een situatie ontstaan wanneer tijdens het kijken naar een film het beeld plotseling wordt onderbroken of vervormd. Dit gebeurt wanneer bestanden beschadigd zijn en niet meer normaal worden afgespeeld. U kunt natuurlijk een film downloaden van internet, maar als de lage snelheid van de internetverbinding u dit niet toestaat, kunt u het beste het videobestand herstellen.

Een film herstellen
Een film herstellen

Noodzakelijk

  • - Alle Media Fixer-programma's;
  • - Bestandsherstelprogramma.

instructies:

Stap 1

Om een film te repareren heb je All Media Fixer nodig, die slechts enkele megabytes weegt. Installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer het programma uit.

Stap 2

Klik in het hoofdmenu van All Media Fixer op Bestand. Selecteer vervolgens Bestand toevoegen. Er verschijnt een bladervenster. Geef het pad op naar de map waarin de film zich bevindt. Selecteer deze met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" onderaan het overzichtsvenster. Na deze acties wordt de film die je hebt geselecteerd toegevoegd aan het programmamenu.

Stap 3

Selecteer vervolgens in het applicatiemenu Tools en vervolgens - Fix. Het scannen en repareren van de film begint. Houd er rekening mee dat het proces soms enkele uren kan duren. Veel hangt af van de grootte van de film die je kiest, de mate van schade en het type processor dat je hebt.

Stap 4

Als u een single-coreprocessor hebt, wordt het niet aanbevolen om uw computer tijdens het herstel voor andere taken te gebruiken, omdat dit de snelheid van het filmherstel aanzienlijk zal vertragen. Nadat de procedure is voltooid, bevindt het videobestand zich in dezelfde map als de originele film. De naam van het herstelde bestand wordt voorafgegaan door de vaste regel. Dit is een kopie van de film.

Stap 5

Een ander programma waarmee je een film kunt herstellen. Het heet Bestandsherstel. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer het programma uit. Klik in het hoofdmenu op de afbeelding van de map - een bladervenster wordt geopend. Geef het pad op naar de film die moet worden hersteld. Selecteer deze en klik op "Openen" onderaan het overzichtsvenster.

Stap 6

Klik vervolgens in het hoofdmenu van het programma op Reparatie starten. De filmherstelprocedure zal beginnen. U kunt de status ervan volgen met behulp van de procesbalk. Nadat de bewerking is voltooid, bevindt de herstelde kopie van de film zich in dezelfde map als het beschadigde videobestand.

Aanbevolen: