Een Verwijderde Film Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Film Herstellen
Een Verwijderde Film Herstellen

Video: Een Verwijderde Film Herstellen

Video: Een Verwijderde Film Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Moderne harde schijven werken zo dat de meeste verwijderde bestanden vrij snel kunnen worden hersteld. Natuurlijk zijn er bepaalde soorten bestanden die zich niet goed lenen voor dit proces.

Een verwijderde film herstellen
Een verwijderde film herstellen

Noodzakelijk

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Installeer een programma dat is ontworpen om verborgen delen van uw harde schijf te lezen. Gebruik het hulpprogramma Easy Recovery. Onthoud dat hoe eerder u begint met het herstellen van gegevens, hoe hoger het percentage "opgeslagen" bestanden zal zijn. Installeer het programma nooit op de harde schijfpartitie waar de verwijderde bronnen zich bevonden.

Stap 2

Start Easy Recovery en ga naar het menu Data Recovery. Zoek verwijderd herstel en open het. Na het definiëren van de bestaande partities, wordt een nieuw venster geopend. Selecteer het lokale station waarvan u onlangs bestanden hebt verwijderd. Vul nu het veld Bestandsfilters in. Specificeer de formaten van verwijderde video's met behulp van het volgende opnameschema: *.avi | *.mkv | *.mp4. Activeer de optie Volledige scan door het vakje ernaast aan te vinken. Deze scanmethode is het meest effectief voor dit programma.

Stap 3

Klik op de knop Volgende en wacht tot de scan van de geselecteerde harde schijfpartitie is voltooid. Deze operatie kan lang duren. De tijd die wordt besteed aan het zoeken naar verwijderde bestanden hangt af van de grootte van de opgegeven partitie, de prestaties van uw computer en de geselecteerde bestandstypen.

Stap 4

Nadat het zoeken naar verwijderde bestanden is voltooid, begint het proces om ze voor te bereiden op herstel. Tegelijkertijd verschijnen deze bestanden in het linkermenu van het programma. Nadat het hulpprogramma is voltooid, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen. Vink hiervoor de vakjes naast hun naam aan. Als u niet zeker bent van de juistheid van het geselecteerde bestand, klikt u op de knop Bestanden weergeven en bekijkt u de inhoud ervan.

Stap 5

Klik op Volgende en selecteer de map waarin de herstelde gegevens worden opgeslagen. Het is noodzakelijk om elke partitie van de schijf te gebruiken, behalve die van waaruit het herstel plaatsvindt. Klik op de knop Volgende en wacht tot het hulpprogramma Easy Recovery is voltooid.

Aanbevolen: