Hoe De Windows-update Te Stoppen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-update Te Stoppen
Hoe De Windows-update Te Stoppen

Video: Hoe De Windows-update Te Stoppen

Video: Hoe De Windows-update Te Stoppen
Video: How To Stop Windows 10 From Automatically Downloading u0026 Installing Updates 2024, Mei
Anonim

De besturingssystemen van de Windows-familie hebben een "Automatic Updates"-service. Sommige gebruikers schakelen de systeemupdatefunctie om verschillende redenen opzettelijk uit: iemand heeft geen internetverbinding, iemand heeft een trage verbinding, enz. Op de een of andere manier blijft deze vraag dag na dag relevant.

Hoe de Windows-update te stoppen
Hoe de Windows-update te stoppen

Noodzakelijk

Schakel de service "Automatische updates" uit

instructies:

Stap 1

Automatische updates worden gebruikt om belangrijke en kritieke updates te ontvangen. Deze service werkt niet de versie van het besturingssysteem bij, maar de samenstellende componenten ervan. Als u een internetverbinding heeft en er geen automatische update is, bestaat het risico dat schadelijke objecten uw computer binnendringen.

Stap 2

Om de parameters voor het starten van de service "Automatische updates" te wijzigen of volledig te deactiveren, klikt u op de knop "Start". Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Configuratiescherm".

Stap 3

U ziet een venster waarin u de werking van veel toepassingen kunt regelen en het systeem en het uiterlijk ervan kunt configureren. Zoek het item "Windows Update" en dubbelklik op het pictogram met de linkermuisknop of druk op de Enter-toets.

Stap 4

Zoek in het geopende venster "Windows Update" de link "Opties-instellingen", die zich aan de linkerkant van het venster bevindt. Klik erop om naar het configureren van update-instellingen te gaan.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Belangrijke updates" en selecteer "Niet controleren op updates (niet aanbevolen)". Als u geen meldingen over nieuwe updates voor het systeem wilt ontvangen, schakelt u de selectievakjes "Aanbevolen updates ontvangen" en "Alle gebruikers toestaan updates op deze computer te installeren" uit.

Stap 6

Klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen. De service "Automatische updates" is volledig uitgeschakeld. Om de service "Automatische updates" te herstellen, volgt u dezelfde stappen door de selectievakjes naast "Aanbevolen updates ontvangen" en "Alle gebruikers toestaan updates op deze computer te installeren" aan te vinken.

Stap 7

Alle stappen in deze handleiding zijn bedoeld voor het besturingssysteem Windows 7 (vergelijkbaar met de stappen in Windows Vista).

Aanbevolen: