Hoe De Windows-klok In Te Stoppen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-klok In Te Stoppen?
Hoe De Windows-klok In Te Stoppen?

Video: Hoe De Windows-klok In Te Stoppen?

Video: Hoe De Windows-klok In Te Stoppen?
Video: Alarmen en klok 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de klok in het Windows-besturingssysteem te stoppen. Veel programma's met een vrije gebruiksperiode worden bijvoorbeeld geleid door de systeemklok en als u hun werk voor een korte tijd onderbreekt, kunt u deze periode verlengen. U kunt de juiste werking van de Windows-klok op elk moment opnieuw inschakelen.

Hoe de Windows-klok te stoppen
Hoe de Windows-klok te stoppen

Noodzakelijk

  • - Sly AntiShareWare-programma;
  • - TimeBack-programma.

instructies:

Stap 1

Om te werken, heb je Sly AntiShareWare nodig, een niet-commercieel programma. Installeer het op de harde schijf van uw computer. Hierna wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Voer het uit.

Stap 2

Start Sly AntiShareWare. Er zijn pijlen in de rechterhoek van het programmamenu. Door erop te klikken kunt u de datum en tijd aanpassen. Na het instellen van de gewenste parameters, verlaat u eenvoudig het programma. Als u nu naar de systeemklok kijkt, ziet u dat deze de tijd toont die u in het programmamenu hebt ingesteld.

Stap 3

Een ander programma waarmee u de klok van het Windows-besturingssysteem kunt "bevriezen", heet TimeBack. Maar in tegenstelling tot de vorige stopt het de systeemklok niet, maar stelt het deze eenvoudig opnieuw in op een bepaalde periode. Maar om de triviale levensduur van een applicatie te verlengen, is dit voldoende.

Stap 4

Vind TimeBack op internet. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Start je computer opnieuw op. Voer de applicatie uit.

Stap 5

U zult zien dat de huidige datum en tijd bovenaan het programmavenster worden weergegeven. Met behulp van de tegenoverliggende pijlen kun je ze veranderen. Stel de datum en tijd in waarop de klok van het besturingssysteem wordt vastgezet. Klik daarna in het hoofdmenu van het programma met de linkermuisknop op "Wijzig datum".

Stap 6

U zult zien dat de achtergrond van het toepassingsvenster is veranderd. Dit betekent dat de computer nu dezelfde tijd en datum heeft. De klok stopt letterlijk niet, maar na het opnieuw opstarten van de computer keert de tijd terug naar de instellingen die u hebt geselecteerd.

Stap 7

Om de klok weer normaal te laten werken, gaat u naar het hoofdmenu van het programma en klikt u op de optie "Datum herstellen". De juiste tijd wordt dan automatisch ingesteld.

Aanbevolen: