Een Printer Instellen Via Usb

Inhoudsopgave:

Een Printer Instellen Via Usb
Een Printer Instellen Via Usb
Anonim

Moderne printers en MFP's zijn, in tegenstelling tot hun oude tegenhangers, aangepast om verbinding te maken met laptops en andere soorten mobiele computers. Om afdrukapparaten te configureren, moet u extra hulpprogramma's of hulpprogramma's voor het besturingssysteem gebruiken.

Een printer instellen via usb
Een printer instellen via usb

Noodzakelijk

  • - Printer;
  • - USB-kabel - USB B;
  • - stuurprogrammabestanden.

instructies:

Stap 1

Sluit de printer aan op een desktop of mobiele computer. Om dit proces te voltooien, hebt u een kabel nodig van USB naar USB B. Zet uw computer en afdrukapparaat aan. Wacht tot de hardwaredownload is voltooid.

Een printer instellen via usb
Een printer instellen via usb

Stap 2

Installeer de juiste stuurprogramma's voor uw printermodel. Het is het beste om een speciaal programma te gebruiken waarmee u de parameters van het afdrukapparaat kunt wijzigen.

Stap 3

Als de printer na het uitvoeren van dit proces niet door het systeem werd herkend, voeg dan zelf een nieuw apparaat toe. Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm.

Stap 4

Klik op het pictogram "Printers en andere apparaten". Selecteer in het nieuwe menu het subitem "Printers en faxapparaten". Klik nu met de linkermuisknop op het gewenste printerpictogram. In dit geval moet u zich laten leiden door de modelnaam van het afdrukapparaat. Volg de link "Het apparaat installeren".

Stap 5

Selecteer in het eerste venster van het dialoogvenster het type printertoegang. Als u deze hardware alleen vanaf deze computer wilt gebruiken, selecteert u de optie Lokale printer. Klik volgende.

Stap 6

Selecteer in het volgende venster de poort waarop u de printer hebt aangesloten. Het is belangrijk op te merken dat u alleen het type poort (USB) hoeft op te geven, en niet een specifiek slotnummer. Wacht even totdat het apparaat door het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 7

Sluit de wizard Printer toevoegen. Open het programma dat u met de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd. Configureer de instellingen voor het afdrukapparaat. Selecteer hiervoor de modus voor inktverbruik, activeer de gewenste afdrukmodi en geef de paginarichting op (staand of liggend).

Stap 8

Als u aangepast papier gebruikt om af te drukken, moet u het type specificeren. Dit zal de kwaliteit van de printer verbeteren.

Aanbevolen: