Hoe Bestanden Te Herstellen Die Door Kaspersky Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Die Door Kaspersky Zijn Verwijderd
Hoe Bestanden Te Herstellen Die Door Kaspersky Zijn Verwijderd

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Die Door Kaspersky Zijn Verwijderd

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Die Door Kaspersky Zijn Verwijderd
Video: Как удалить Касперского с компьютера полностью 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin antivirussoftware van het bedrijf van Kaspersky automatisch enkele bestanden isoleert en vervolgens verwijdert. In de regel werden bestanden die ze nodig hadden voor veel pc-gebruikers verwijderd.

Hoe bestanden te herstellen die door Kaspersky zijn verwijderd
Hoe bestanden te herstellen die door Kaspersky zijn verwijderd

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Un Delete Plus-programma.

instructies:

Stap 1

Om dergelijke bestanden te herstellen, gebruikt u software van derden die speciaal voor dit doel is ontworpen. Download de populaire software voor bestandsherstel genaamd Un Delete Plus. Je kunt het vinden op de officiële website van de ontwikkelaar undeleteplus.com.

Stap 2

Installeer dit hulpprogramma in de systeemmap van de lokale schijf. Al dergelijke programma's moeten in deze map worden opgeslagen. Voer vervolgens het programma uit. U ziet een groot venster waarin u de lokale schijven moet selecteren waarvan u de informatie wilt herstellen.

Stap 3

U kunt flashdrives in uw computer plaatsen om er ook informatie van te herstellen. Zoek echter niet meteen naar gegevens van al uw flashdrives, maar ook van lokale schijven. Bepaal eerst wat u wilt herstellen, hoeveel bestanden er ongeveer zijn verwijderd. Zodra u de stations markeert om naar bestanden te zoeken, klikt u op de knop "Start".

Stap 4

Wacht terwijl het programma alle geselecteerde gebieden op uw computer scant. Vervolgens krijgt u een gedetailleerde lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor herstel. Ze zijn allemaal gemarkeerd met kleuren. Groen - bestanden worden succesvol hersteld. Geel - de bestanden zijn licht beschadigd. Rood - bestanden zijn zwaar beschadigd en kunnen mogelijk niet worden hersteld.

Stap 5

Zodra alle bestanden zijn gemarkeerd, klikt u op de knop "Herstellen". Sla de herstelde bestanden op een draagbaar opslagmedium op, aangezien het schrijven naar logische schijven van een computer eenvoudigweg verwijderde informatie kan overschrijven zonder dat deze kan worden hersteld. Gebruik deze software als u vervolgens bestanden van opslagmedia of lokale schijven opnieuw moet herstellen.

Stap 6

Bewaar belangrijke gegevens op een veilige plaats, zodat u geen informatie hoeft te herstellen. Voeg alle belangrijke bestanden toe aan het archief. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de map en selecteer "Toevoegen aan archief". Stel op het tabblad "Bescherming" een toegangswachtwoord in zodat het antivirusprogramma geen belangrijke bestanden kan verwijderen. Bewaar kopieën van de bestanden op draagbare media.

Aanbevolen: