Hoe Bestanden Terug Te Krijgen Die Door Antivirus Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Terug Te Krijgen Die Door Antivirus Zijn Verwijderd
Hoe Bestanden Terug Te Krijgen Die Door Antivirus Zijn Verwijderd

Video: Hoe Bestanden Terug Te Krijgen Die Door Antivirus Zijn Verwijderd

Video: Hoe Bestanden Terug Te Krijgen Die Door Antivirus Zijn Verwijderd
Video: Gegijzeld door Ransomware! Wat nu? (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Een goed antivirusprogramma detecteert altijd bestanden die een bedreiging vormen voor uw computer. Bovendien zijn deze bestanden niet altijd kwaadaardig. Als ze belangrijk voor je zijn en de antivirus de gegevens heeft verwijderd, kun je proberen ze terug te krijgen. Een speciaal programma zal verwijderde informatie herstellen.

Hoe bestanden terug te krijgen die door antivirus zijn verwijderd
Hoe bestanden terug te krijgen die door antivirus zijn verwijderd

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Zoek en download een programma voor het herstellen van verwijderde bestanden op internet. Een dergelijk programma is bijvoorbeeld MiniTool Power Data Recovery. Als u ermee werkt, zijn er geen problemen, omdat het hulpprogramma u stap voor stap helpt de ontbrekende gegevens te herstellen.

Stap 2

Voer de installatie van het gedownloade programma uit. Selecteer de opslaglocatie - lokaal station C, vink het vakje "Snelkoppeling naar programma weergeven op bureaublad" aan en klik op "OK". Volg daarna de stapsgewijze instructies om de installatie van het programma te voltooien. U kunt dit hulpprogramma in korte tijd installeren.

Stap 3

Voer de snelkoppeling uit die op het bureaublad verschijnt. Het programmavenster wordt geopend. Zoek een map met de naam Herstel ongedaan maken. Klik op de knop Volgende. Er zou een nieuw venster moeten openen. Selecteer een harde schijf of meerdere schijven waarvan de antivirus de gegevens heeft verwijderd die u nodig hebt. MiniTool Power Data Recovery kan ook informatie van Flash-drives herstellen.

Stap 4

Klik op de knop met de naam Herstellen. U zult moeten wachten terwijl het programma de verwijderde bestanden op de geselecteerde schijven vindt. Dit kan tot 1-2 uur duren als de schijf een grote capaciteit heeft. Als het programma de benodigde gegevens vindt, ziet u er een lijst van in het venster dat verschijnt.

Stap 5

Vink de bestanden aan die u wilt herstellen of klik op het bovenste selectievakje als u alle bestanden wilt selecteren. Klik op de knop Bestanden opslaan. Selecteer de locatie waar het programma de herstelde bestanden moet opslaan en wacht even terwijl de wizard zijn werk doet. Na succesvolle afronding van een dergelijke procedure kunt u de benodigde gegevens op de opgegeven opslaglocatie vinden.

Aanbevolen: