Hoe Bestanden Te Herstellen Die Lang Geleden Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Die Lang Geleden Zijn Verwijderd
Hoe Bestanden Te Herstellen Die Lang Geleden Zijn Verwijderd

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Die Lang Geleden Zijn Verwijderd

Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2022, December
Anonim

De bestandssystemen van moderne harde schijven zijn zo ontworpen dat informatie pas volledig van het medium wordt verwijderd na het overschrijven van bepaalde sectoren. Dit betekent dat u verwijderde bestanden kunt herstellen als de harde schijf niet efficiënt genoeg is gebruikt.

Hoe bestanden te herstellen die lang geleden zijn verwijderd
Hoe bestanden te herstellen die lang geleden zijn verwijderd

Het is nodig

  • - R-Studio;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Als de bestanden die u moet herstellen al lang geleden zijn verwijderd, gebruikt u R-Studio. Installeer dit programma op de schijfpartitie waarvan het gegevensherstel niet zal worden uitgevoerd. Dit vergroot de kans op een succesvolle afronding van de procedure.

Stap 2

Start R-Studio en zoek de gewenste partitie op de harde schijf in de kolom Apparaat / Schijf. Selecteer deze met de rechtermuisknop en selecteer Scannen. Typ 0 in het veld Start en de grootte van deze sectie in het veld Grootte. De waarde ervan wordt aangegeven in het veld Schijfgrootte.

Stap 3

Zorg ervoor dat u het bestandssysteemtype voor dit lokale station opgeeft. Zoek het veld Scanweergave en selecteer Gedetailleerd. Hiermee wordt een diepe scan van de sectoren van de harde schijf uitgevoerd. Klik na het voorbereiden van de scaninstellingen op de knop Scannen.

Stap 4

De analyse van de geselecteerde sectie kan enkele uren duren. De benodigde tijd hangt meestal af van de grootte van de geselecteerde lokale schijf. Nadat het scannen is voltooid, klikt u op OK.

Stap 5

Selecteer nu met de linkermuisknop de te bewerken sectie en druk op de F5-knop. Wacht tot de lijst met gevonden bestanden wordt geopend. Vink de vakjes aan naast de mappen of bestanden die u wilt herstellen. Zoek de knop Herstel gemarkeerd op de werkbalk en klik erop.

Stap 6

Selecteer de map waarin de opgegeven gegevens worden opgeslagen. Zorg ervoor dat u Bestanden met slechte sectoren overslaan uitschakelt. Hierdoor kan het programma proberen om gegevens uit slechte sectoren te herstellen.

Stap 7

Klik op de knop Ok en wacht tot het programma klaar is. Als je de benodigde bestanden hebt kunnen herstellen, maar ze bleken beschadigd te zijn, installeer dan het programma Easy Recovery.

Stap 8

Voer het uit en selecteer Bestandsherstel. Specificeer de beschadigde bestanden en start het herstelproces.

Populair per onderwerp