Hoe Bestanden Te Herstellen Die Zijn Verwijderd Van Een Flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Die Zijn Verwijderd Van Een Flashstation
Hoe Bestanden Te Herstellen Die Zijn Verwijderd Van Een Flashstation

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Die Zijn Verwijderd Van Een Flashstation

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Die Zijn Verwijderd Van Een Flashstation
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Helaas zijn belangrijke bestanden die door de gebruiker zelf worden verwijderd, verre van ongewoon. Ondanks de handige vensters met waarschuwingen over de gevolgen, nemen dergelijke gevallen niet af, omdat meestal bestanden die op dit moment niet nodig zijn, worden verwijderd. Maar ze kunnen binnen een dag nodig zijn, met hoofdpijn en spijt tot gevolg. Maar raak niet van tevoren van streek - onder bepaalde omstandigheden kunnen bestanden die van USB-drives zijn verwijderd, worden hersteld.

Hoe bestanden te herstellen die zijn verwijderd van een flashstation
Hoe bestanden te herstellen die zijn verwijderd van een flashstation

Noodzakelijk

  • USB-stick met verwijderde bestanden
  • Software voor bestandsherstel

instructies:

Stap 1

Onthoud - als u hoopt de verloren bestanden terug te krijgen, doe dan in geen geval de formattering, dit kan fatale gevolgen hebben. Alle andere manipulaties met de flashdrive zijn ook ongewenst. Naleving van deze voorwaarden zal uw kansen dat uw bestanden kunnen worden hersteld aanzienlijk vergroten.

Stap 2

De volgende stap is het kiezen van een programma dat de verloren bestanden zal herstellen. Flash Recovery Toolbox wordt beschouwd als een van de beste in zijn klasse. Met deze software kunt u verloren gegevens niet alleen herstellen van een USB-flashstation, maar ook van digitale camera's, diskettes en harde schijven. Er is slechts één voorwaarde: het mediabestandssysteem moet FAT of FAT32 zijn. Van de relatieve ongemakken kan worden opgemerkt dat het programma wordt betaald, maar als het aantal verloren bestanden klein is, maakt het niet uit: in de gratis versie van Flash Recovery Toolbox kunt u 5 verwijderde bestanden herstellen en opslaan.

Stap 3

Als u een grotere hoeveelheid gegevens moet retourneren, is een ander programma, Disk Digger, beter geschikt. Het is ook niet gratis, maar het heeft geen limiet voor het aantal opgeslagen bestanden. In plaats daarvan verschijnt er elke keer voordat het herstel is voltooid een venster waarin u wordt gevraagd dit programma te registreren. Het heeft echter één duidelijk pluspunt: Disk Digger kan bestanden herstellen van media met verschillende bestandssystemen, waaronder exFat en NTFS.

Stap 4

Programma's van deze klasse hebben ook een gratis tegenhanger, dus als je de voorkeur geeft aan dit type product, kies dan voor Soft Perfect File Recovery. Naast het feit dat dit programma helemaal gratis is, combineert het ook vele voordelen van betaalde analogen, waaronder het werken met bijna alle bestandssystemen, zodat het veilig kan worden gebruikt, niet alleen om verwijderde bestanden van een flashstation te herstellen, maar ook van harde schijven en van vele andere media.

Aanbevolen: