Binding Ongedaan Maken?

Inhoudsopgave:

Binding Ongedaan Maken?
Binding Ongedaan Maken?

Video: Binding Ongedaan Maken?

Video: Binding Ongedaan Maken?
Video: Scrap encuadernación japonesa DIY, Japanese binding , 日本废钢结合, 2024, Maart
Anonim

Er is een speciaal menu om wijzigingen aan te brengen in de besturing van het computerspel Counter Strike. Wijzigingen zijn ook beschikbaar via de console en door het configuratiebestand te bewerken.

Binding ongedaan maken?
Binding ongedaan maken?

instructies:

Stap 1

Open de console in Counter-Strike door op de tilde te drukken. Voer de Unbind-code erin in en voer de naam van de sleutel in. Open het configuratiescherm en stel een andere waarde in voor deze toets en pas de wijziging toe.

Stap 2

Reset de besturingsinstellingen naar de standaardinstellingen in het configuratiemenu van de game. Om een fabrieksreset uit te voeren, kunt u van tevoren een kopie van het configuratiebestand opslaan en vervolgens doorgaan met het aanbrengen van wijzigingen wanneer u de instellingen moet herstellen.

Stap 3

Open het bestand config.cfg dat zich in de installatiemap van de game bevindt. Het bevindt zich meestal standaard in de map Games op uw lokale schijf; het kunnen ook programmabestanden zijn of andere handmatig door u geselecteerde bestanden. Het bestand config.cfg wordt geopend met een gewone teksteditor en bevat informatie over de spelinstellingen die je gebruikt, inclusief de besturingsconfiguratie.

Stap 4

Selecteer de sleutel waarvoor u de binding wilt opheffen en stel deze in op de standaardwaarde. Sla uw wijzigingen op en sluit de editor. Het beste van alles is om, om problemen met het onjuist bewerken van de configuratie te voorkomen, eerst een kopie van het werkinstellingenbestand in een aparte map te maken.

Stap 5

Als je andere functies met betrekking tot besturing in het spel Counter Strike wilt aanpassen, gebruik dan de bewerking van het bovenstaande bestand. Wis gewoon de letters in plaats van de reeds toegewezen toetsen en vervang ze door andere.

Stap 6

Gebruik geen speciale hulpprogramma's om game-instellingen te wijzigen, dit heeft vaak een negatief effect op de gameplay. Het is het beste om de standaardconfiguratie te gebruiken om het spel aan te passen met behulp van besturingsapparaten van derden, omdat er vaak conflicten zijn bij het aanbrengen van wijzigingen.

Aanbevolen: