Een Server Toevoegen Aan De CS

Inhoudsopgave:

Een Server Toevoegen Aan De CS
Een Server Toevoegen Aan De CS

Video: Een Server Toevoegen Aan De CS

Video: Een Server Toevoegen Aan De CS
Video: How to Play CounterStrike Condition Zero and 1.6 Multiplayer with Friends 2024, Mei
Anonim

Avid gamers kennen veel manieren om de populariteit van hun Counter Strike-server te vergroten. Een daarvan is om de server toe te voegen aan de globale lijst. Kennis hacken is optioneel, genoeg aandacht.

Een server toevoegen aan de CS
Een server toevoegen aan de CS

instructies:

Stap 1

Open het bestand met de naam steam.inf en verwijder alle inhoud. Druk de nieuwe bestandswaarde af PatchVersion = 1.6.3.7Productname = cstrike Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Gebruik de syntaxis start / MIN / High hlds.exe -console -game cstrike + port xxxx + ip 127.0.0.1 + map de_inferno + maxplayers 16 -noipx -master + sv_lan 0 -insecure in start.cmd om uw server te starten. Opdrachtwaarden: - start … hlds.exe - de hoogste prioriteit voor het starten van de gameserver; - game cstrike - gamemodus; - console - console gamemodus; - master - serverzichtbaarheid op het netwerk; - sv_lan 0 - om te werken op internet (sv_lan 1 - voor werk in het lokale netwerk); - poort - gebruikt poortnummer; - noipx - verbod op het ipx-protocol; - ip - IP-adres.

Stap 3

Zoek en open het bestand server.cfg en voer de waarde setmaster enable "1" in vóór de regel exec listip.cfg. Gebruik vervolgens de opdracht setmaster add voor elk, druk de IP-adressen van de geselecteerde masterservers af en sla het gewijzigde document op.

Stap 4

Download en installeer het gratis bestand swds.dll op uw computer. Vervang het gedownloade bestand door het bestand met dezelfde naam in de cstrike-map. Met deze actie wordt de gameserver weergegeven in de zoekbalk van Find Servers.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het toevoegen van een Counter Strike-server betekent dat deze zal verschijnen in de lijst met masterservers die aan spelers worden aangeboden. Omdat er voldoende masterservers zijn, wordt aanbevolen om alleen de meest populaire en bewezen servers te gebruiken om het gewenste effect te bereiken. Anders verandert het aantal bezoekers niet.

Stap 6

Gebruik alternatieve methoden om uw eigen gameserver toe te voegen aan de gewenste masterserver: - koop een VIP-slot; - gebruik de webinterface van de geselecteerde masterserver.

Aanbevolen: