Een Rij Toevoegen Aan Een Tabel In Excel

Inhoudsopgave:

Een Rij Toevoegen Aan Een Tabel In Excel
Een Rij Toevoegen Aan Een Tabel In Excel

Video: Een Rij Toevoegen Aan Een Tabel In Excel

Video: Een Rij Toevoegen Aan Een Tabel In Excel
Video: Rijen en kolommen toevoegen, verwijderen en verplaatsen 2024, April
Anonim

Het toevoegen van rijen aan tabellen die zijn gemaakt in Excel, opgenomen in de Microsoft Office-suite, is een standaardbewerking van de applicatie en wordt uitgevoerd met behulp van standaardtools zonder tussenkomst van extra software.

Een rij aan een tabel toevoegen in a
Een rij aan een tabel toevoegen in a

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows te openen en ga naar het item "Alle programma's" om de procedure uit te voeren voor het toevoegen van een rij aan het geselecteerde Excel-spreadsheet.

Stap 2

Vouw Microsoft Office uit en start Excel.

Stap 3

Open het te bewerken document en druk op de softkey Tab in de laatste cel van de onderste rij van de tabel om een lege regel toe te voegen aan het einde van de geselecteerde tabel.

Stap 4

Voer de vereiste waarde in de cel direct onder de geselecteerde tabel in om een rij toe te voegen, of sleep de grootteaanwijzer in de rechterbenedenhoek van de tabel naar beneden om een rij toe te voegen met de muis.

Stap 5

Selecteer een of meer rijen van de tabel die moet worden toegevoegd onder de gewenste locatie en open het menu "Cellen" in de bovenste werkbalk van het Excel-toepassingsvenster.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Start" van het dialoogvenster dat wordt geopend en vouw het menu "Invoegen" uit door op de pijl van het geselecteerde veld te klikken.

Stap 7

Geef het gewenste commando op: - "Tabelrijen bovenaan invoegen"; - "Tabelrijen onderaan invoegen" of roep het contextmenu van de toe te voegen rij op door met de rechtermuisknop te klikken om een alternatieve bewerkingsprocedure uit te voeren.

Stap 8

Geef de opdracht "Invoegen" op en selecteer de gewenste actieoptie in het vervolgkeuzemenu. Een andere manier om de gewenste bewerking uit te voeren, is door het contextmenu te gebruiken van een van de cellen van de regel die moet worden bewerkt, opgeroepen door de rechtermuisknop te klikken, en naar het dialoogvenster "Invoegen" te gaan.

Stap 9

Gebruik de softkey Ctrl om de niet-aaneengesloten rijen van de geselecteerde tabel die moet worden bewerkt te markeren en vouw het menu Cellen in de bovenste werkbalk van het Excel-venster uit.

Stap 10

Ga naar het tabblad "Startpagina" van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer de opdracht "Plakken".

Stap 11

Vouw het vervolgkeuzemenu van het geselecteerde dialoogvenster uit door op de pijl te klikken en selecteer "Bladrijen invoegen" om niet-aaneengesloten rijen toe te voegen aan de Excel-tabel.

Aanbevolen: