Hoe Speel Je Diablo Via Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Diablo Via Modem
Hoe Speel Je Diablo Via Modem

Video: Hoe Speel Je Diablo Via Modem

Video: Hoe Speel Je Diablo Via Modem
Video: Diablo 2: Resurrected - падающие сервера, разочарование 2024, Maart
Anonim

Een inbelverbinding kan worden gebruikt om Diablo te spelen, en je hoeft alleen te betalen voor de telefoonverbinding. Voorwaarde voor zo'n spel is dat beide gebruikers dezelfde versies van de Diablo spelapplicatie hebben.

Hoe speel je Diablo via modem
Hoe speel je Diablo via modem

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het onderdeel Remote Access Server beschikbaar is in het hoofdmenu van het systeem of installeer het. Open hiervoor het menu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Programma's toevoegen of verwijderen uit en vouw het Windows Setup-knooppunt uit. Ga naar het gedeelte "Communicatie" en selecteer het onderdeel "Remote Access Server".

Stap 2

Zorg ervoor dat de modemverbinding die u maakt niet wordt beschermd door Windows Firewall.

Stap 3

Open op de computer die het gesprek voert het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerk- en internetverbindingen" uit en selecteer het gedeelte "Netwerkverbindingen". Specificeer de opdracht "Maak een nieuwe verbinding" en gebruik het item "Internetverbinding". Selecteer de optie "Handmatig een verbinding instellen" en selecteer het item "Via gewone modem". Voer een willekeurige waarde in de regel "Naam serviceprovider" in en geef het telefoonnummer van de verbonden gebruiker op. Houd er rekening mee dat de gebruikersnaam en het wachtwoord op beide computers hetzelfde moeten zijn.

Stap 4

Op de computer die de oproep ontvangt, opent u op dezelfde manier het hoofdmenu "Start" en gaat u naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerk- en internetverbindingen" uit en vouw het knooppunt "Netwerkverbindingen" uit. Ga naar het gedeelte "Een nieuwe verbinding maken" en selecteer de optie "Een directe verbinding met een andere computer instellen". Gebruik de opdracht "Inkomende verbindingen accepteren" en specificeer uw modem in de juiste groep. Selecteer "Allow Virtual Private Connections" en voeg de gebruiker toe om verbinding mee te maken.

Stap 5

Start het Diablo-spel en voer de opdracht Other Multiplayer in. Selecteer vervolgens TCP / IP-game en maak een game op de computer die de oproep doet. Maak verbinding met het gemaakte spel op de tweede computer.

Aanbevolen: