Populaire Programma's Voor Het Werken Met Archieven

Populaire Programma's Voor Het Werken Met Archieven
Populaire Programma's Voor Het Werken Met Archieven

Video: Populaire Programma's Voor Het Werken Met Archieven

Video: Populaire Programma's Voor Het Werken Met Archieven
Video: Nederlander mega-succesvol in Amerika - HOLLANDSE ONDERNEMERS 2024, Mei
Anonim

Gebruikers worden bijna vanaf het moment dat ze hun eerste pc kopen, geconfronteerd met het werken met archieven. En na verloop van tijd realiseren ze zich dat een archief een handige manier is om bijna elk bestand op te slaan en over te dragen naar andere gebruikers.

Populaire programma's voor het werken met archieven
Populaire programma's voor het werken met archieven

Werken met archieven voor onervaren gebruikers lijkt niet erg eenvoudig, hoewel er in feite niets ingewikkelds aan is. Zoals al duidelijk wordt uit de betekenis van de term zelf, kunt u met archivering bestanden en mappen comprimeren en ze dus gemakkelijk overdragen aan andere gebruikers op flashdrives, schijven of via internet.

Naar mijn mening moet een van de volgende twee programma's worden gebruikt om met archieven te werken:

1. WinRAR. Een oud en zeer populair programma. De interface is uiterst eenvoudig en u kunt ermee werken via het contextmenu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt. WinRAR werkt snel, comprimeert bestanden van verschillende typen goed, stelt u in staat om met archieven van verschillende typen te werken.

Houd er bij het gebruik van het programma rekening mee dat het wordt betaald (de kosten bedragen ongeveer 2000 roebel voor een versie voor één gebruiker), maar u kunt een proefperiode gebruiken.

2.7-Zip. Ook een zeer populair en handig programma. Het wordt vaak aanbevolen door experts omdat het gratis is en u comfortabel met verschillende soorten archieven kunt werken. 7-Zip kan ook veilig worden aanbevolen aan niet erg ervaren gebruikers, omdat het een eenvoudige interface heeft (ook in het Russisch), het kan aanwezig zijn in het contextmenu (dat wordt geopend wanneer je met de rechtermuisknop klikt).

Handige tip: houd er bij het bestuderen van de archiver-interface rekening mee dat u een wachtwoord kunt instellen bij het maken van een archief. In dit geval kan alleen de persoon aan wie u het wachtwoord verstrekt het bestand (map met bestanden) uitpakken en bekijken. Deze functie is handig voor het overbrengen via internet van archieven die informatie bevatten die u niet in het publieke domein zou willen zien.

Aanbevolen: