Hoe Anti-cheat Op De CS Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-cheat Op De CS Te Installeren
Hoe Anti-cheat Op De CS Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Op De CS Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Op De CS Te Installeren
Video: Why Is It HARD To Create ANTI-CHEAT Game Mechanics? 2024, Mei
Anonim

Elke gameserver heeft betrouwbare anti-cheat-beveiliging nodig. Het moet noodzakelijkerwijs op privéservers bestaan. Niemand heeft oplichters nodig. Ze kunnen de reputatie van de server schaden en voorkomen dat eerlijke spelers spelen. Anti-cheats maken het mogelijk om de bijbehorende programma's te blokkeren.

Hoe anti-cheat op de CS te installeren
Hoe anti-cheat op de CS te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - server van het spel Counter Strike.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://cs-simf.com/files/anticheat/sXeInjectedSetup.8.5.exe om het anti-cheat-programma van de CS-server te downloaden en te installeren. Ga naar de map op de Addons-server, maak daar een map met de naam Sxei, ga erin en maak de map Dlls aan en verplaats vervolgens het bestand met de naam Sxei_Mm. Dll van de map met de naam Server naar de gemaakte map

Stap 2

Ga naar de map Addons / Metamod, klik met de rechtermuisknop op het bestand Plugins.ini, selecteer "Openen met", selecteer het programma "Kladblok". Voeg vervolgens de volgende regel toe aan het bestand dat wordt geopend: sXe Injected, en schrijf op de volgende regel win32 addons / sxei / dlls / en voer vervolgens de bestandsnaam sxei_mm.dll in om de anti-cheat op de CS-server te installeren.

Stap 3

Controleer de functionaliteit van de anti-cheat, start hiervoor de server, bel de console en voer de commando-metalijst in. Als het scherm het opschrift AMX RUN - amx_mm.dll v2006 weergeeft, of het opschrift sXe Injected RUN, gevolgd door sxei_mm.dll v5., Dan is de installatie van het anti-cheatprogramma op de CS-server gelukt. Open het sxei.ini-bestand met kladblok om de tekst van het bericht daar toe te voegen nadat de speler van de server heeft getrapt bij het gebruik van cheats.

Stap 4

Configureer de server, voor deze open server.cfg, voer daar de volgende instellingen in: voer in het veld Ip het adres in van de server waarmee clients verbinding maken vanaf internet, u kunt ook domeinnamen gebruiken. Voer in het veld sxei_internal_ip het adres in van de lokale server waarmee clients verbinding maken via het lokale netwerk. Dit veld wordt naar behoefte ingevuld. Ook het gebruik van domeinnamen is hier beschikbaar.

Stap 5

Selecteer vervolgens de waarde van het veld sxei_required 0 of 1. Als de waarde 0 is, krijgt de speler een bericht te zien, maar hij blijft op de server, en als de waarde 1 is geselecteerd, wordt de speler uit de server. Vul vervolgens het veld sxei_srv_upg in, voer de waarde 0 in als u de server niet automatisch wilt updaten, of 1 indien nodig.

Aanbevolen: