Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Installeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Installeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Installeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Installeren
Video: How to install kaspersky internet security 2021 in windows 10 PC 2024, April
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een uitstekende softwaretool die automatisch alle bedreigingen detecteert en verwijdert voordat ze uw computer kunnen beschadigen. Kaspersky Anti-Virus helpt u niet alleen uw computerbeveiliging te verbeteren, maar bespaart u ook alle onnodige zorgen terwijl u op internet bent.

Hoe Kaspersky Anti-Virus te installeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus te installeren

Uw computer zal na verloop van tijd langzamer en slechter worden zonder regelmatig gebruik en bescherming van antivirussoftware. Uw computer kan geïnfecteerd raken met schadelijke componenten wanneer u op internet surft of externe media aansluit, zoals een USB-stick, draagbare harde schijf of geheugenstick.

Kaspersky Anti-Virus wordt beschouwd als een van de beste antivirusprogramma's ter wereld en zal u helpen uw computer in realtime volledig te beschermen.

systeem vereisten

Kaspersky Anti-Virus wordt geïnstalleerd op computers met het Windows-besturingssysteem, zoals versies als:

- WindowsXP, - Uitzicht, - Windows 7/8 (32 of 64 bit versies).

Microsoft moet op uw computer zijn geïnstalleerd. NET Framework 4. Om overlappingen te voorkomen, is dit programma meestal inbegrepen in het antivirusinstallatiepakket. Er is minimaal 256 megabyte RAM vereist.

Installatie instructies

Open de map waar u het installatiebestand van Kaspersky Anti-Virus heeft gedownload of gekopieerd en voer het bestand uit door te dubbelklikken. U kunt het downloaden op de officiële website www.kaspersky.com. Vermijd het downloaden van andere sites van derden, omdat ze u kunnen proberen te misleiden.

Selecteer "Installeren" om de antivirus te installeren. Onderweg moet u akkoord gaan met alle voorwaarden die door de fabrikant worden voorgesteld, zoals de uitwisseling van statistieken, nieuwe gegevens met betrekking tot de antivirusbescherming van uw pc.

Aangezien dit programma veel systeembronnen in beslag neemt, kan het installatieproces behoorlijk lang duren in vergelijking met de installatietijd van andere vergelijkbare software.

Er verschijnt een venster op het scherm dat u informeert over de succesvolle installatie van Kaspersky Anti-Virus. Klik op de knop "Voltooien" om de installatie van het programma te voltooien. Daarna verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om de productactiveringscode in te voeren, die beschikbaar is op de cd die u hebt gekocht, maar als de software eerder door u op internet is gekocht, kan de code per e-mail worden verzonden of via sms.

Houd er rekening mee dat de in de winkel gekochte software één activeringssleutel voor twee apparaten heeft, wat betekent dat u het antivirusprogramma zowel op een personal computer als bijvoorbeeld op een tablet of laptop veilig kunt installeren. Het heeft geen zin om langetermijnprogramma's aan te schaffen, omdat de virusmarkt zich actief ontwikkelt en de oude antivirus eenvoudigweg niet kan omgaan met nieuwe Trojaanse paarden en wormen, enz.

Aanbevolen: