Hoe De Taalbalk Op Het Bureaublad Te Installeren

Hoe De Taalbalk Op Het Bureaublad Te Installeren
Hoe De Taalbalk Op Het Bureaublad Te Installeren

Video: Hoe De Taalbalk Op Het Bureaublad Te Installeren

Video: how to put apps from taskbar to desktop (part1) 2022, September
Anonim

Het Windows-besturingssysteem bevat een werkbalk voor het werken met computertaalinstellingen, zoals toetsenbordindeling en invoertaal. Afhankelijk van de services die op het systeem zijn geïnstalleerd, kunt u hiermee ook het spraakherkenningssysteem of de invoermethode-editors (IME) beheren. Deze balk wordt de taalbalk genoemd.

Hoe de taalbalk op het bureaublad te installeren
Hoe de taalbalk op het bureaublad te installeren

instructies:

Stap 1

Om de taalbalk weer te geven, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk, selecteert u in het menu-item "Werkbalken" het subitem "Taalbalk". Als een dergelijk subitem niet in het menu staat, moet u extra invoertalen toevoegen. Om dit te doen, selecteert u in het Configuratiescherm "Datum, tijd, taal en regionale opties" en vervolgens "Regionale en taalopties". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Talen", klik op de knop "Details". Door op de knop Toevoegen te klikken in het venster Taal- en tekstinvoerservices, kunt u verschillende nieuwe invoertalen aan het systeem toevoegen. Om de "Taalbalk" op tafel te brengen."

Stap 2

Als de "Taalbalk" niet op het bureaublad maar op de taakbalk wordt weergegeven, kan de positie ervan worden bepaald door het contextmenu op te roepen. Klik met de rechtermuisknop op "taalbalk" of "Taalbalk herstellen"

Populair per onderwerp