Hoe Het Vermogen Van De Voeding Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vermogen Van De Voeding Te Vergroten?
Hoe Het Vermogen Van De Voeding Te Vergroten?

Video: Hoe Het Vermogen Van De Voeding Te Vergroten?

Video: Hoe Het Vermogen Van De Voeding Te Vergroten?
Video: ONTDEK HOE JE VERDER KUNT HERSTELLEN NA EEN HERSENINFARCT 2024, Mei
Anonim

Meestal wordt een computer geproduceerd met bepaalde technische gegevens. Maar tijdens het werk wordt het noodzakelijk om de kracht van sommige parameters te vergroten. De hoge prestaties van een computer zijn grotendeels afhankelijk van de voeding. Op dit moment begonnen velen vragen te stellen over het vergroten van het vermogen van de voeding. Om deze bewerking uit te voeren, moet u bepaalde regels volgen.

Hoe het vermogen van de voeding te vergroten?
Hoe het vermogen van de voeding te vergroten?

Noodzakelijk

PC, voeding

instructies:

Stap 1

Om het vermogen van de voeding te vergroten, moet u deze openen.

Stap 2

Vervolgens moet u de grootte van de transformator schatten. Als ze "3x3x3" cm en hoger zijn, kunt u veilig doorgaan naar de revisie.

Stap 3

Grote hoogspanningscondensatoren worden eerst vervangen. Het is aan te raden om maar liefst 470mkfx200V te plaatsen. Smoorspoelen worden alleen in het laagspanningsgedeelte van de voeding geïnstalleerd. Ze worden op verschillende manieren gemaakt.

Stap 4

U kunt proberen zelf een gelakte draad om de ferrietring te winden. Sommige mensen verwijderen chokes van oudere PSU's.

Stap 5

Afvlakcondensatoren worden in lege ruimtes in het laagspanningsgedeelte gesoldeerd. Drie 2200mkfx16V condensatoren zijn voldoende.

Stap 6

Het is noodzakelijk om de diode-eenheid te vervangen. Het is raadzaam om 2 of 3 assemblages MOSPEC S30D40 of iets dergelijks te plaatsen. Dit alles wordt in winkels gekocht.

Stap 7

De voeding heeft kanalen zoals +5V en +12V. De overschatte spanning van het tweede kanaal (+12) is schadelijk voor uw computer. Om deze indicator te verminderen, is het noodzakelijk om een vrij krachtige diode in de pauzes van de gele schijven te solderen. De spanning wordt met 0,6 V verlaagd, wat uw computer zal beschermen.

Stap 8

Als resultaat van het uitgevoerde werk wordt een volledig normale stroomvoorziening verkregen. Het zal vele jaren geweldig werken. Met een krachtige nieuwe voeding krijgt u hoogwaardige resultaten.

Aanbevolen: