Hoe U Het Vermogen Van Uw Laptop Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Vermogen Van Uw Laptop Kunt Vergroten
Hoe U Het Vermogen Van Uw Laptop Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het Vermogen Van Uw Laptop Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het Vermogen Van Uw Laptop Kunt Vergroten
Video: Hoe vervang ik mijn RAM-geheugen? 2024, Mei
Anonim

Een laptop, zoals elke computer, kan worden geüpgraded - de installatie van krachtigere componenten die de prestaties van de laptop beïnvloeden. Er zijn een aantal manieren om het vermogen van uw laptop te vergroten.

Hoe u het vermogen van uw laptop kunt vergroten
Hoe u het vermogen van uw laptop kunt vergroten

instructies:

Stap 1

De grootte van het RAM-geheugen heeft een grote invloed op de kracht van een laptop - installeer er meer RAM in. Om dit te doen, bestudeert u zorgvuldig de instructies en ontdekt u de maximaal mogelijke grootte van RAM. Koop dan het bijbehorende onderdeel en installeer deze in de laptop. Houd er rekening mee dat in sommige laptops het RAM-uitbreidingsslot is ontworpen als een apart compartiment met een eigen klep, en in sommige is er geen dergelijk compartiment, en voor deze operatie moet u het bijna volledig demonteren.

Stap 2

Naast het RAM-geheugen zijn de prestaties van een laptop afhankelijk van de grafische kaart. De videokaart kan ingebouwd of discreet (apart) zijn. De ingebouwde videokaart kan niet worden gewijzigd. Een discrete videokaart kan worden vervangen door een krachtigere. Zoek uit welke videokaart in uw laptop is geïnstalleerd en koop en installeer vervolgens een krachtigere. De connector van de nieuwe videokaart moet exact hetzelfde zijn als de oude. Om de grafische kaart te vervangen, moet je de hele laptop demonteren.

Stap 3

U kunt ook het vermogen van uw laptop vergroten door een nieuwe, grotere harde schijf te installeren. Ontdek de grootte van de harde schijf en de opslagcapaciteit en schaf een nieuwe harde schijf aan met dezelfde grootte maar met meer capaciteit en hogere snelheid. Het installeren van een harde schijf gaat ook gepaard met een volledige demontage van de laptop.

Aanbevolen: