Hoe U Het USB-vermogen Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U Het USB-vermogen Kunt Vergroten
Hoe U Het USB-vermogen Kunt Vergroten
Anonim

In eerste instantie kunnen de stroom- en spanningsinstellingen in de USB-poorten niet worden gewijzigd, maar het is mogelijk om sommige componenten van de computer te vervangen om het werk met behulp van deze poorten te optimaliseren.

Hoe u het USB-vermogen kunt vergroten
Hoe u het USB-vermogen kunt vergroten

Het is nodig

  • - informatie over de configuratie van de computer;
  • - extra voedingseenheid.

instructies:

Stap 1

Ontdek uw moederbordmodel en lees de recensie online. Houd er rekening mee dat het verhogen van de spanning die wordt verdeeld over de USB-poorten van de computer alleen mogelijk is in de nieuwste modellen moederborden en alleen als deze parameter in het BIOS onder het maximum is ingesteld.

Stap 2

Verhoog nooit de USB-spanning met niet-standaard tools of overklokken - je verpest gewoon de zuidbrug van het moederbord of, erger nog, de voeding of de hele computer.

Stap 3

Open de BIOS-instellingen en bekijk de instellingen voor het distribueren van spanning naar USB-poorten. Als deze optie mogelijk is, verhoogt u deze parameter tot het maximum dat mogelijk is en sluit u af, waarbij u de wijzigingen opslaat. Als je moederbord deze functie niet ondersteunt, kun je het vervangen door een nieuwer model, afhankelijk van hoe je het nodig hebt.

Stap 4

Om de stroomtoevoer naar de USB-poorten te vergroten, gebruikt u speciale, op zichzelf staande 5V-voedingen, die in computerwinkels in uw stad worden verkocht. Voor elke USB-poort in uw computer is een bepaald aantal voedingseenheden (500 mA) toegewezen en deze indicator kan ook niet worden gewijzigd, evenals het verhogen van de USB-spanning hoger dan mogelijk is - u verpest gewoon de microschakelingen van het moederbord.

Stap 5

Gebruik speciale adapters voor het aansluiten van USB-apparaten, hierdoor houd je de poorten in je computer langer in goede staat. Houd er echter rekening mee dat om de poorten op volle capaciteit te laten werken, deze adapters en de kabels die u gebruikt van de juiste kwaliteit moeten zijn, aangezien verschillende Chinese snoeren en niet-originele kabels voor het aansluiten van draagbare apparaten de poorten bederven en de gegevensuitwisseling vertragen tarief.

Aanbevolen: