Een Versie Droppen

Inhoudsopgave:

Een Versie Droppen
Een Versie Droppen

Video: Een Versie Droppen

Video: Een Versie Droppen
Video: Minecraft, Maar BAMBOO DROPT Super STERKE Items?! 😱 2024, Mei
Anonim

De versies van games worden, net als alle andere software, regelmatig bijgewerkt. Er zijn verschillende manieren om de uitvoering van wijzigingen in de programmaversie terug te draaien, maar in sommige gevallen is het onmogelijk om dit te doen.

Een versie droppen
Een versie droppen

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Controleer of je een back-up hebt gemaakt van de vorige configuratie van het programma of de game die je wilt terugdraaien. Maak een herstelpunt en draai het systeem vervolgens terug naar de datum waarop de juiste versie van de software op uw computer is geïnstalleerd. Als dat niet werkt, herstel dan naar het laatste punt dat u hebt gemaakt.

Stap 2

Zoek naar hulpprogramma's om wijzigingen in versies van het spel of programma's ongedaan te maken, meestal zijn ze beschikbaar op internet in de vorm van een patch. Controleer na het downloaden van het hulpprogramma de inhoud van het archief op virussen, selecteer vervolgens de map voor de updatebestanden en voer de actie Patch uit. Voor het geval dat, voordat u dergelijke programma's gebruikt, het ook beter is om de configuratie van het besturingssysteem op te slaan.

Stap 3

Draai de softwareversie terug door de nieuwe versie van het programma opnieuw te installeren op de oude. Sla alle gebruikersgegevens, configuratie-instellingen, walkthrough-bestanden, enz. vooraf op. naar een aparte map op uw computer.

Stap 4

Verwijder daarna het programma uit de lijst met geïnstalleerde programma's; Wis indien nodig ook het register met vermeldingen. Installeer de oude versie van het programma, voer het uit om systeemmappen te maken en sluit het vervolgens. Kopieer de bestanden terug naar de locaties waarvan ze eerder zijn gekopieerd met een andere versie.

Stap 5

Houd er rekening mee dat in sommige gevallen bepaalde softwareconflicten kunnen optreden, met name dit geldt voor het gebruik van bestanden die zijn gemaakt door een latere versie van het programma.

Stap 6

Als u de Service Pack voor Windows-update die is opgenomen in de distributiekit van het besturingssysteem dat u gebruikt, wilt terugdraaien, gebruik dan herinstallatie - in dit geval werkt een afzonderlijk terugdraaien van wijzigingen niet.

Aanbevolen: