Een Minecraft-server Maken (elke Versie)

Inhoudsopgave:

Een Minecraft-server Maken (elke Versie)
Een Minecraft-server Maken (elke Versie)

Video: Een Minecraft-server Maken (elke Versie)

Video: Een Minecraft-server Maken (elke Versie)
Video: hoe maak je een minecraft server? "Elke versie" (HD) 2024, April
Anonim

U kunt uw server in elke versie van Minecraft maken. Als je met je vrienden wilt spelen, heb je Hamichi nodig, en als je wilt dat mensen je server bezoeken, heb je hosting nodig of je kunt poorten openen om niet voor hosting te betalen.

STO
STO

Het is nodig

  • - werkcomputer,
  • - het internet,
  • - Minecraft-serverversie van 1.0 tot 1.8.

instructies:

Stap 1

Download eerst de versie van CraftBukkit die u op uw server wilt zien. Laten we naar de Bakkit-ontwikkelaarswebsite gaan (https://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/). Laten we de versie van onze Bakkit selecteren en downloaden. Vervolgens maken we een map op het bureaublad en installeren CraftBakkit in deze map.

STO
STO

Stap 2

Start CraftBakkit in deze map (sommige bestanden worden automatisch geïnstalleerd.)

STO
STO

Stap 3

Maak een tekstdocument waarin zo'n script wordt geschreven - (@ echo off

"% ProgramFiles (x86)% / Java / jre7 / bin / java.exe" -Xms1020M -Xmx1020M -jar -Dfile.encoding = UTF-8 craftbukkit-1.5.2-R1.0.jar nogui). Schrijf in de waarde- (craftbukkit-1.5.2-R1.0.jar) de naam van je CraftBakkit'a (zie screenshot.) VERPLICHT ons tekstdocument moet worden "opgeslagen als" en met de naam "start.bat". Vervolgens voeren we ons bestand "start.bat" uit en bekijken de console.

STO
STO

Stap 4

Hamachi installeren. Start Hamachi en kopieer ons IPv4-IP-adres, plak het in een document met de naam "server.properties" in de kolom "server-ip =" (zie screenshot) en voer het bestand "start.bat" opnieuw uit. Als je nu je netwerk in Hamachi aanmaakt, kun je met je vrienden spelen.

STO
STO

Stap 5

Om een server op hosting te zetten, moet je zelf de hosting kiezen. Bij het kiezen van een hosting moet het functies bevatten zoals: FTP, bescherming tegen DoS- en DDoS-aanvallen.

Aanbevolen: