Teruggaan Naar Een Vorige Versie Previous

Inhoudsopgave:

Teruggaan Naar Een Vorige Versie Previous
Teruggaan Naar Een Vorige Versie Previous

Video: Teruggaan Naar Een Vorige Versie Previous

Video: Teruggaan Naar Een Vorige Versie Previous
Video: Automatisering terugzetten naar een vorige versie in AC 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van software van derden of stuurprogramma's voor nieuw toegevoegde apparaten, kan het zijn dat het besturingssysteem zijn functionaliteit verliest. Voor dergelijke gevallen maakt het systeem herstelcontrolepunten. Deze functie wordt onmiddellijk ingeschakeld nadat deze op een pc is geïnstalleerd en het wordt niet aanbevolen om deze uit te schakelen. Als u Systeemherstel uitschakelt, moet het systeem opnieuw worden geïnstalleerd. Volg deze stappen om een systeemherstel uit te voeren.

Hoe terug te gaan naar een vorige versie
Hoe terug te gaan naar een vorige versie

Noodzakelijk

  • - besturingssysteem Microsoft Windows XP
  • - helpbestand, indien nodig

instructies:

Stap 1

Begin met een eenvoudige systeemhersteloplossing - gebruik de systeemherstelprocedure. Om dit te doen, start u de pc op in de veilige modus. Het besturingssysteem start meestal op in de normale modus, om het opstartmenu te openen, drukt u op het moment van de eerste keer opstarten op de F8-functietoets en selecteert u de juiste opstartmodus. Na het laden verschijnt een diagnostisch bericht met de vraag wat u vervolgens moet doen, opstarten in Veilige modus of doorgaan naar Systeemherstel. Kies Systeemherstel.

Stap 2

Klik op de knop Volgende in het dialoogvenster Systeemherstel dat verschijnt. Selecteer in het volgende venster het gewenste herstelpunt. Het kunnen er meerdere zijn. Een kalenderoptie kan ook worden aangeboden. De nummers die worden gemarkeerd of vet zijn, bevatten de systeemherstelpunten. Bevestig na het selecteren de keuze van het herstelpunt. Dit is nodig om het terugdraaiproces te starten. Dit proces is onomkeerbaar, d.w.z. als u wacht tot de voltooiing van dit proces, dan zullen tijdens de normale opstart van het systeem enkele gegevens verloren gaan. Daarom moet u van tevoren voor hun veiligheid zorgen. Klik volgende . Wacht tot het systeemherstelproces is voltooid en start uw pc opnieuw op als dit niet automatisch gebeurt.

Stap 3

Voer een systeemherstelproces uit vanaf het besturingssysteem zelf als het opstart maar onstabiel is. Ga in dit geval naar "Start" - "Programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". Hetzelfde dialoogvenster verschijnt als in stap 2. Volg dezelfde stappen. Wacht tot het terugdraaiproces is voltooid en start uw pc opnieuw op.

Aanbevolen: