Een Oudere Versie Installeren

Inhoudsopgave:

Een Oudere Versie Installeren
Een Oudere Versie Installeren

Video: Een Oudere Versie Installeren

Video: Een Oudere Versie Installeren
Video: How to Download and Install an Earlier Version of Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een nieuw stuurprogramma voor een NVIDIA-videokaart betekent niet altijd dat alle grafische problemen zijn opgelost. Het kan zijn dat programma's (bijvoorbeeld games) stabieler werkten met de oude versie van de driver. Volg een paar stappen om een oudere grafische driver van NVIDIA te installeren.

Een oudere versie installeren
Een oudere versie installeren

instructies:

Stap 1

Voordat u een oudere versie van het stuurprogramma voor de NVIDIA-videokaart installeert, moet u beslissen waar u het wilt installeren: download het van internet of voer de schijf uit die bij de videokaart is geleverd. Met de installatie van het stuurprogramma vanaf de schijf is alles min of meer duidelijk - u hoeft alleen maar de schijf in de schijf te plaatsen en de instructies van het installatieprogramma te volgen.

Stap 2

Als u geen installatieschijf hebt om een oudere versie van het stuurprogramma te installeren, moet u deze eerst vinden. Ga naar de officiële NVIDIA-website (https://www.nvidia.ru) en selecteer de sectie "Drivers". Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Bèta en gearchiveerde stuurprogramma's", klik op de regel met de linkermuisknop

Stap 3

In het venster dat verschijnt, geeft u met behulp van de regels van het vervolgkeuzemenu het type, de serie en de familie van uw videokaart op en selecteert u ook het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd en de taal ervan. Klik op de knop "Zoeken" en wacht tot de lijst is gevormd.

Stap 4

Selecteer op de NVIDIA-website de vereiste driverversie uit de lijst en klik erop met de linkermuisknop om naar de driverpagina te gaan. Nadat u de overstap hebt gemaakt, bekijkt u de informatie op de pagina en klikt u op de knop Nu downloaden. Geef het pad op om het bestand op te slaan, wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 5

Vervolgens moet u het stuurprogramma verwijderen dat u op dit moment hebt geïnstalleerd. Er zijn meerdere opties. U kunt op het pictogram van het zojuist gedownloade bestand klikken. Nadat het verzamelen van informatie is voltooid, zal het installatieprogramma u laten weten dat de huidige versie zal worden verwijderd en zal het stuurprogramma automatisch worden verwijderd.

Stap 6

Een andere optie is om de bestaande driver zelf te verwijderen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad, selecteert u de regel "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer".

Stap 7

Selecteer "Video-adapters" in de gegenereerde lijst met apparatuur. Door op een lijn te klikken of op het "+" icoon links ervan te klikken, ziet u uw videokaart. Klik er twee keer op met de linkermuisknop (of één keer met de rechtermuisknop en selecteer het item "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu). Ga in het geopende venster naar het tabblad "Driver" en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 8

Bevestig het verwijderen van het stuurprogramma, wacht tot de computer opnieuw is opgestart. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, wordt het bureaublad in beperkte modus weergegeven. Voer de oude versie van het stuurprogramma uit dat van internet is gedownload door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Volg de instructies van het installatieprogramma totdat de installatie van het stuurprogramma is voltooid. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: