Advertenties Voor Sms Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Advertenties Voor Sms Uitschakelen
Advertenties Voor Sms Uitschakelen

Video: Advertenties Voor Sms Uitschakelen

Video: Advertenties Voor Sms Uitschakelen
Video: Adblockers - Tips en Advies (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Als er tijdens het werken op internet een advertentiemodule (banner) op uw scherm verschijnt, waarbij u geld moet overmaken, dan bent u het slachtoffer geworden van een ransomware-blocker. Dergelijke programma's zijn gemaakt om gebruikerstoegang tot de computer te blokkeren, met verdere afpersing van losgeld om terug te keren naar de oorspronkelijke staat van het systeem.

Advertenties voor sms uitschakelen
Advertenties voor sms uitschakelen

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van het dr. Web antivirussysteem of Kaspersky Anti-Virus, download daar een gratis applicatie voor het scannen en ontsmetten van computerbestanden van advertentieresten. Om het hulpprogramma dr. Web te downloaden, gaat u naar https://www.freedrweb.com/cureit/. Om een hulpprogramma van Kaspersky te downloaden om advertentievensters uit te schakelen, gaat u naar

Stap 2

Wacht tot het programma is geladen, start het systeem opnieuw op in de veilige modus. Om dit te doen, drukt u onmiddellijk na het opnieuw opstarten op de F8-toets en gebruikt u de cursorknoppen om de optie "Veilige modus" te selecteren. Voer het antivirusprogramma uit en selecteer de optie volledige computerscan om reclameberichten die sms-verzending vereisen uit te schakelen.

Stap 3

Gebruik een andere computer die is verbonden met internet om de banner van het bureaublad te verwijderen als uw computer volledig is vergrendeld en u niet naar een site kunt gaan. Ga naar de website met een dienst van Doctor Web of Kaspersky om blokkers te deactiveren.

Stap 4

Volg de link https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Voer vervolgens in het lege veld het telefoonnummer in waarnaar u geld wilt overmaken. Klik op de knop "Code ophalen". Hierdoor wordt het veld Afbeelding weergegeven, evenals het veld Ontgrendelcodes, waarmee u de banneradvertentie op uw bureaublad kunt uitschakelen.

Stap 5

Ga naar https://www.drweb.com/unlocker. Dit is een vergelijkbare service van Doctor Web waarmee u uw bureaublad kunt ontgrendelen. Voer in een speciaal formulier op https://www.drweb.com/unlocker/index/?lng=ru de tekst van het bericht in, het nummer waarnaar u het wilt verzenden. Als u geld moet overboeken naar een telefoonrekening, geef dit dan aan in het veld "Nummer", laat het veld "Tekst" leeg.

Stap 6

Geef het telefoonnummer in het volgende formaat aan: 8хххххххххх, zelfs in gevallen waarin het nummer in de banner geen 8 bevat. Wanneer een reclamebanner vereist dat u een bericht naar een nummer stuurt, geef dit nummer dan op in het veld "Nummer", en voer in het veld "Tekst" het gewenste bericht in. Ook op de site https://www.drweb.com/unlocker kunt u uw banner herkennen aan het uiterlijk en proberen de codes op te halen.

Aanbevolen: